Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tudnátok segíteni? (X-faktor)

Tudnátok segíteni? (X-faktor)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Igazából az volt, hogy jelentkeztem, és voltam a meghallgatáson. Elénekeltem a dalt (ami a zsűriknek egyébként nagyon tetszett, ezt szóvá is tették). Anyukám is bent lehetett, ő is azt mondta, hogy jó volt, és hogy látta a zsűriken (ezek még csak a meghallgató zsűrik voltak), hogy nagyon bejött nekik. Miután elénekeltem a dalt, mondta az "főzsűri" hogy rakjam le a mikrofont, és menjek ki, ez volt az első kör. Igazából én annyira izgultam, hogy nem is értettem, hogy mit mond. Anyától kérdeztem meg, hogy mit jelent az hogy első kör, arra gondoltam hogy nekem is lesz majd egy interjúm (ahogy az egyik ismerősömnek, aki egyébként szintén ott volt), ezért anyukám megkérdezte az egyik zsűritagot, aki bevezetett engem a meghallgatóterembe, hogy most mi van, és hogy lesz-e nekem egyáltalán interjú. A lány azt mondta, hogy ha a zsűrielnök azt mondta, akkor lesz. Mi ezt nem értettük tisztán, de miután a csaj ezt elmondta, azt mondta, hogy nem mindenkinek lesz interjúja. Anyuval úgy voltunk, hogy nem lesz interjúm. Azt mondták, hogy 10 napon belül értesítenek. Szerintetek van esélyem arra, hogy még visszahívnak? (HANGSÚLYOZNÁM, hogy tényleg jól énekeltem, és a zsűrinek is tetszett.) És csak azokat hívják vissza akik adtak interjút? És ha a 10 napon belül nem hívnak, akkor már semmi esély nincs arra, hogy bejutok?

2018. jún. 12. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
bikicsunáj is azt hitte hogy jól énekelt
2018. jún. 13. 09:57
 2/6 anonim ***** válasza:
mikor jönnek végre rá az emberek hogy az x faktor egy utolsó megjátszott sz@r...semmi értelme. Ha tehetséges vagy, nem éri meg elfecsérelni egy ilyen undoritó műsorra, csak tönkretenne
2018. jún. 13. 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Hogy kapj egy normális választ: egyszer valakit egy hónap múlva hívtak.
2018. aug. 29. 02:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt csak az tudná megmondani, aki az RTL Klubnál az X-Faktoron dolgozik. Szóval a legegyszerűbb az lenne, ha náluk érdeklődnél erről.
2018. szept. 7. 23:32
 5/6 anonim válasza:
Végül visszahívtak? Melyik városba volt a meghallgatás? Hogy mentél el a meghallgatásra? Először felhívtak hogy mikor mehetsz vagy mi? Koszi válaszod
2019. dec. 27. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Azóta megnyerted az X-Faktort?
ápr. 12. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!