Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Lesz esély rá, hogy visszahívn...

Lesz esély rá, hogy visszahívnak még az X-Faktor forgatásra?

Figyelt kérdés

A meghallgatás és az interjú is sikeresen megtörtént. :)

Tegnap viszont balszerencsémre elugrottam a közeli boltba 15 percre és nem vittem magammal a telefont. Amikor visszértem láttam, hogy hívtak az X Faktor forgatásra egyszer.

Szerintetek van esély arra, hogy felhívnak ismét? Vagy ne is számítsak rá? Hogyan szokott ez történni?

2018. máj. 1. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Hát azért csak joga van az embernek 15 percig nem azt a kva telefont markolászni. És aki éjszakai műszakban van, és nappal alszik?
2018. máj. 1. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

Ha jó voltál akkor visszahívnak.

Ha csupán egy valaki kellett éppen a tömegből, akkor hívták a következőt a listán.

(Amikor én keresek szereplőt, akkor 5 kicsengés után ha nem veszi fel, már hívom is a következőt.)

2018. máj. 1. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel őket, és kérdezz rá!
2018. máj. 2. 08:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Ahogy a második írta. Tojnak rá, hogyha a meghallgatáson és interjún sikeres voltál, csak statiszta kell. Az ilyeneknél előre le van zsírozva kik jutnak tovább. Ismerősöm volt az X-faktor 2. évadjának a selejtezőnél, konkrétan akik tovább jutottak a selejtezőböl nem is voltak ott velük, Lil C nevű afro srácot konkrétan a producer hozta el kocsival és majd végig vele volt.

Nagyon nincs más statisztának akkor még lehet visszahívnak, de annyira ne reménykedj.

2018. máj. 17. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!