Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen típusú műsorokkal...

Milyen típusú műsorokkal pótolnád a megszüntetett Joshi Baratot és Maunikát a 17.30-as sávban?

Figyelt kérdés

Én legszívesebben annak örülnék, ha a mexikói Televisa tévétársaság legjobb sorozatai futnának: a Sortilegio, a Corazón Salvaje és/vagy a Soy Tu Duena. :)

(A Sortilegio korábbi verziója, az Acapulco-öböl, valamint a Corazón Salvaje szintén korábbi változata, a Megveszem ezt a nőt! régebben már ment magyar csatornán, de annyira jól kitalálták az új verziókat, hogy alig hasonlítanak a korábbi változatokra.)

2010. jún. 12. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Family guy részek vetítése

Valami oktató discovery stílusú sorozat

Columbo :D

2010. jún. 12. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én nem csak a mounikát meg a joSHIT szüntettem volna be de az egsész csatornát, helyett pedig discoveryn netgeo-n futó műsorokat raknék + south parkot
2010. jún. 12. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Móni barát és Joshika
2010. jún. 12. 23:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
South Park.csak kár hogy az ORTT idióták gyülekezete,igy meg sem engednék.anno még rtl klubot is megbüntették hogy az inuyasha megrontja gyerekek személyiségfejlődését (lol? xD) igy azóta nem is lehetett látni folytatását..Jah amugy igen,animés vagyok :)
2010. jún. 14. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Észak-Koreai propagandafilmek vetítése,sokszor ismételve!:D
2010. jún. 14. 11:31
 6/6 anonim ***** válasza:
84%
parlamenti ülések vagy sakkbajnokság, esetleg valami betelefonálos játék illetve online jósda...
2010. jún. 15. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!