Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Katara lehet minden idők...

TomiToto999 kérdése:

Katara lehet minden idők legerősebb vizidomár mestere?

Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok,szerintem ő lesz a sorozat végén a legerősebb vízidomár...nagyon sokat fejlődik ugyanis addigra.Mi a ti véleményetek?

2018. márc. 29. 11:51
 1/3 anonim válasza:
100%
Valószínűleg igen, hiszen ő az egyetlen vér idomár is
2018. máj. 22. 21:10
 2/3 Krisipoke ***** válasza:
100%

Mondhatni, igen.

Viszont nem ő az egyetlen véridomár. Hama is az, akitől tanulta, illetve nem akarok konkrétan spoilerezni, de a Korra legendájában is van néhány.

2018. máj. 22. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az ő idejében (amikor fiatal volt) igen, ő a legerősebb, még Hamát is legyőzte, aki az egyetlen másik véridomár volt abban az időben. De Korra legendájában előfordul 3 olyan karakter (apa és gyerekei) akik telihold nélkül is képesek a vér idomítására. Ha Katara fiatal erős korában is találkozna velük, nem tudna mit kezdeni a helyzettel.

Bár meg merem kockáztatni, hogy Katara a teli hold nélkül is képes a vér idomítására, hisz nem volt külön kiemelés annál a résznél amikor az anyja gyilkosát kereste, hogy akkor telohold lett-e volna. Bár ez csak egy felvetés. Illetve az új avatár életében, vagyis a Korra legendájából azt is megtudhatjuk, hogy Katara betiltatta a véridomítás minden formáját. Nekem ez valamiért arra enged következtetni, hogy jobban kidolgozta a technikát akarva akaratlanul, és ő is tudja, hogy bármikor képes lehet rá egy vízidomár, és ezért is próbálták elnyomni ezt az egészet. (Hisz 3 ilyen ember volt, szerintem Katara is képes lenne rá ha az életük múlna rajta.)

2019. márc. 11. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!