Szerintetek a VV7-ben ki a legerősebb?
Figyelt kérdés
Szerintetek ki nyeri meg?2015. jan. 1. 07:42
3/9 anonim válasza:
Szerintem is Edina volt eddig, de ezzel a Lacis nyomorával sajnos saját maga alatt vágja a fát, vagyis kiszavaztatja saját magát a nézőkkel. Én is meguntam már ezt a nyűglődést amit csinál, és már nem rá szavaznék. Még erősnek gondolom Danit. Viszont a Pöcköt nem érzem annyira népszerűnek, mint amilyennek ő, és a villalakók gondolják. Nem is értem miért gondolják ezt.
4/9 A kérdező kommentje:
Èn Macit se szeretem annyira, Fannit meg kifejezetten buta embernek gondolom. A finàlèba szerintem is benne lesz Dani. Èn mèg eltudnèk kèpzelni mellè egy Zsut meg egy Lacit. Dòrit mennyire gondoljàtok erősnek?
2015. jan. 2. 08:09
5/9 anonim válasza:
semennyire, Dóri egy műanyag tuja
Danira látok én is sanszot
6/9 anonim válasza:
3 vagyok ismét. Macit sem szeretem az elejétől fogva. Volt egy ugyanilyen kollégám, őt is utálta mindenki, és nem a testlakata miatt, hanem ez a hamis természte miatt. Engem 10 hónapig vezetett az orromnál fogva, mire saját magam rájöttem, hogy engem is hátbaszúrt számtalanszor. Pont ilyen ez a Maci is.
7/9 A kérdező kommentje:
Ès Robinra vagy Àdàmra szavaztok? Robinnal semmi bajom, azon kìvül, hogy kètszìnű. Àdàmba meg tetszik, ahogy Fanninak beolvas. Teljesen igaza van. Èn rà szavaztam, remèlem visszamegy!
2015. jan. 2. 21:35
9/9 anonim válasza:
Nekem nincs sajna okostelefonom, de ha lenne, akkor Ádámra szavaznék, imádom ahogy a nagyképű Pöcöknek meg a primitív Dennisnek beszól. "Viszem a narancsbőrödet is", meg amikor Dennist osztotta a szobában éjszaka. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!