A Végtelen szerelemben (Kara Sevda) történt dolgok tényleg megtörténhetnek?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon el van túlozva. Ha tényleg valaki ilyen helyzetben van(Nihan) , nincs olyan, hogy ne lehessen kiút belőle. Várom a válaszokat. Köszönöm.2018. jan. 3. 21:01
1/3 anonim válasza:
Valoban leteznek ilyen kapcsolatok, es olyan ferfiak is mint Emir. Tobb is, mint gondolnad. Viszont a sorozatban annyira konnyen veszik a tragediakat, hogy csak kapkodom a fejem. Nihan mar szerintem a valo eletben becsavarodott volna, mikozben a sorozatban csettintes alatt dolgozza fel a tortenteket. Amugy jo sorozat, en imadom
2/3 A kérdező kommentje:
:) Túl van játszva az egész. A valóságban nagyon nem így mennek a dolgok, még ha van is valóság alapja.
2018. jan. 20. 20:03
3/3 anonim válasza:
Meg oke, hogy halalosan szerelmesek, majdnem mindenki aterzi ezt. De nem ertem, miert nem hagytak abba, amikor ezzel eleteket tettek tonkre, meg emberek haltak meg. Eleg lett volna annyi, hogy Ozan feladja magat, aztan a betegsegere hivatkozva enyhitenek a buntetesen. Dehat na, errol nem lehetett volna ket evad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!