Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak én ásítozok a vadi új...

Csak én ásítozok a vadi új Honfoglaló műsoron?

Figyelt kérdés

A kapcsolj el típusú, meg minek nézed válaszokat azért nem kérem, mert nem az a lényeg, hogy én most mazochista vagyok-e.

Félresikerült, rossz ötletnek tartom ezt a játékot. Szente Vajk a Magyarország szeretlek! műsorban is irritált, ebben sem jobb. De elviseltem, itt sem vele van a legnagyobb bajom. Nem tudom megfogalmazni, de valahogy érdektelen.

2017. dec. 28. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a Szeretlek Magyarország c. borzalomhoz hasonló erőltetett cucc lett belőle, pedig többet vártam.
2017. dec. 28. 23:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hát kicsit lehetne pörgősebb.

Talán ha kikopnak majd a celebek, meg nem kell ennyi szabálymagyarázat, akkor begyorsul kicsit.

2017. dec. 29. 09:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem amatőr (nem TV-s celeb) játékosokkal izgisebb lesz majd.
2018. jan. 1. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Tényleg lehetne pörgősebb! Pl nem kéne állandóan rákérdezni, hogy miért ezt a megyét választottad, miért így meg úgy. Szente Vajk imádja a saját hangját, de csak egy mélynövésű paprikajancsi, nem vetélkedőbe való.
2018. jan. 26. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt a műsoridő kitöltésének hívják. Amúgy ez egy munka, Szente Vajk csak megcsinálja. Amúgy zseniális színházi rendező.
2018. aug. 9. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!