Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csalnak a Honfoglalóban?

Csalnak a Honfoglalóban?

Figyelt kérdés
Évek óta játszom, kisebb-nagyobb megszakításokkal, de ahogy észre vettem, mintha csalnának. Kizárt dolognak tartom azt, hogy szinte minden kérdésre hajszálpontosan válaszoljon valaki. És azt is észre vettem, hogy amíg én elolvasom a kérdést (pedig gyorsan olvasok) addig már rég válaszol a játékos (és mondom, szinte hajszálpontosan). Elég irritáló. A legtöbb persze már fejlett váras. Vélemények?

2017. nov. 22. 11:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Persze, lehet csalni..néha nekem is felmegy tőlük a vérnyomásom :D El tudom képzelni, hogy van közöttük pár autista is akik tényleg tudnak mindent kb kívülről, de a legtöbb az tutira csal..ilyenkor hagyd őket ott..csak feleslegesen idegesíted magad :)
2017. nov. 22. 11:41
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Lehet van akinél ott van az adatbázis, bemagolja, de azt sem tartom kizártnak, hogy valami pc guru már kifejlesztett egy optikai felismerőt, és amint bejön a kérdés, egy számítógép automatikusan kikeresi a megfelelő kérdést és választ, és szimulálja az egérkattintást is a jó válaszra, vagy beírja a tippet.
2017. nov. 22. 11:42
 3/17 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmire gondoltam én is. De az még hagyján... Hanem olyanokra is támadnak, akik rosszabb pozícióban vannak a játék szempontjából. Valahogy nem tudom figyelmen kívül hagyni az inkorrekt játékmódjukat.
2017. nov. 22. 11:44
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Jóhogy.

Én ezért töröltem le a telefonost.

Volt hogy véletlenül rányomtam a küld gombra.

Aztán 1,2 másodperc alatt válaszolt a gép és még jót is írt be, ráadásul vagy 6 karaktert.

Hát persze, biztos van ilyen, hogy valaki 1,2 s alatt elolvas egy kérdést, értelmezi, kigondolja a választ, bepötyögi, majd még el is küldi.

Biztos....

2017. nov. 22. 11:46
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Amikor 4 közül kell kiválasztani a jót mindenki tud 2 segítséget felhasználni, amikor vakon tippelni kell szintén 2 segítséget lehet felhasználni 1 játékon belül.

Legtöbb ember ezeket a segítségeket elhasználja már a területválasztásnál, és ezután gyerekjáték elfoglalni a várát, ha te megtartod a segítségeket.

Rengeteg idióta, és egyszerű kérdés van, és ha ez még nem lenne elég még kevés is van belőlük, aki rendszeresen játszik, az nagyon hamar észreveheti, hogy ismétlődnek a kérdések.

Telefonon a tippelős cuccnál egy egyszerű kérdésnél esélytelen felvenni a versenyt egy gépen játszó ellenféllel szemben.

Mindezek ellenére még mindig sokan játszanak vele, és csomó ember észre se veszi, hogy vannak segítségek.

2017. nov. 22. 12:54
 6/17 A kérdező kommentje:

Valóban, a segítség jól jön. Általában én is a végére hagyom, mert sokszor azon múlik, hogy nyerjek. De akárhogy is, az előbb pont kikaptam megint egy "szuper" játékost aki majdnem mindegyik kérdésre jól tippelt. (azaz a számbeírósnál). Ha el is használta mindkét segítségét, azaz a teleszkópot és a papagájt, akkor is esélytelennek tartom, hogy ilyen profi legyen. Tény, hogy ismétlődnek a kérdések, én is találkoztam már ugyanazzal a kérdéssel, de mire oda eljutok hogy elolvassam, értelmezzem és jól beírjam ő már rég tippelt. Pedig igyekszem gyors lenni.

Az előbb akivel játszottam, olyan szinten gusztustalanul játszott, hogy még a végén "röhögött" is egyet...

2017. nov. 22. 13:09
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes megnézni, hogy hányas szintű az ellenfél, mert lehet, hogy elég régóta játszik. Egyik osztálytársam például olyan sokat játszott már, hogy minden 2. kérdésre emlékszik, és tudja a választ. Több kérdés kellene...
2017. nov. 25. 10:29
 8/17 A kérdező kommentje:
Jogos. Én is gondoltam már arra, hogy pl a 125-ös szintű vagy esetleg 200as (mert olyan is van), azok fejből tudják a válaszokat. Én is régóta játszok, s néha belefutok olyan kérdésbe ami már volt, mégsem emlékszem rá, csak utána ugrik be. (egy idő után berögzül, nyilván) Szóval ahhoz tényleg régóta (és nagyon sokat!!!) kellene ahhoz játszani, hogy valaki ilyen profi módon tolja.
2017. nov. 25. 11:10
 9/17 anonim válasza:
Tippjeid szerint kik lehetnek csalók, tudsz neveket mondani?
2017. nov. 29. 22:58
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 70valahányas szintű játékos vagyok, aki 2009ben regisztrált. Amikor megújult akkor sokáig nem játszottam, "tiltakozásképp" mostanában unalom űzésre többnyire. Van hogy én is a végére hagyom a csalásokat. Engem is kiakasztanak az ilyenek, pedig én is tök hamar beírom a választ sokszor nagyon közel, de a másik meg pontosabb és még gyorsabb is volt. Én mivel győzni akarok bárkit támadok,ha a váram szomszédjában van akkor meg onnan próbálom kiűzni. Ezért többen rítak is milyen vagyok, de győzni jöttem nem veszteni. A legidegesítőbb az, hogy 0,valahányas idővel csal, még nem is ad esélyt arra, hogy ne fogjak gyanút...
2017. dec. 21. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!