Csalnak a Honfoglalóban?
Jóhogy.
Én ezért töröltem le a telefonost.
Volt hogy véletlenül rányomtam a küld gombra.
Aztán 1,2 másodperc alatt válaszolt a gép és még jót is írt be, ráadásul vagy 6 karaktert.
Hát persze, biztos van ilyen, hogy valaki 1,2 s alatt elolvas egy kérdést, értelmezi, kigondolja a választ, bepötyögi, majd még el is küldi.
Biztos....
Amikor 4 közül kell kiválasztani a jót mindenki tud 2 segítséget felhasználni, amikor vakon tippelni kell szintén 2 segítséget lehet felhasználni 1 játékon belül.
Legtöbb ember ezeket a segítségeket elhasználja már a területválasztásnál, és ezután gyerekjáték elfoglalni a várát, ha te megtartod a segítségeket.
Rengeteg idióta, és egyszerű kérdés van, és ha ez még nem lenne elég még kevés is van belőlük, aki rendszeresen játszik, az nagyon hamar észreveheti, hogy ismétlődnek a kérdések.
Telefonon a tippelős cuccnál egy egyszerű kérdésnél esélytelen felvenni a versenyt egy gépen játszó ellenféllel szemben.
Mindezek ellenére még mindig sokan játszanak vele, és csomó ember észre se veszi, hogy vannak segítségek.
Valóban, a segítség jól jön. Általában én is a végére hagyom, mert sokszor azon múlik, hogy nyerjek. De akárhogy is, az előbb pont kikaptam megint egy "szuper" játékost aki majdnem mindegyik kérdésre jól tippelt. (azaz a számbeírósnál). Ha el is használta mindkét segítségét, azaz a teleszkópot és a papagájt, akkor is esélytelennek tartom, hogy ilyen profi legyen. Tény, hogy ismétlődnek a kérdések, én is találkoztam már ugyanazzal a kérdéssel, de mire oda eljutok hogy elolvassam, értelmezzem és jól beírjam ő már rég tippelt. Pedig igyekszem gyors lenni.
Az előbb akivel játszottam, olyan szinten gusztustalanul játszott, hogy még a végén "röhögött" is egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!