Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Bleach Ez menyire lehet igaz...

Bleach Ez menyire lehet igaz szerintetek?

Figyelt kérdés
Kubo Tite ki jelentette hogy Január 12.-én ki jön a Bleach folytatás.A hirek szerint azért folytatja mert a háza ellőt rengeteg ember a Bleach szót kiabálták. Igy más választása nem volt. Már a plakátot is elkészítette!!!! Https://channel28news.com/2017/11/2018-teli-szezonban-jon-a-bleach/

2017. dec. 14. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
A Bleach egy kalap szar.
2017. dec. 14. 20:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem is szerintem jó története van de egy ilyen hoszu sztoritol nem várhatjuk el hogy hibátlan legyen
2017. dec. 14. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

xDDD Kicsit nézd meg az oldalt.. :D

Nem tudom ki küldte neked, de nagy valószínűséggel ő írta. Ez egy prank oldal :D :P

2017. dec. 14. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
33%
Bizonyítékom van rá hogy igaz.
2017. dec. 15. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:
87%
Az ugye feltűnt, hogy az oldal büszken hírdeti, hogy átvert? "You've been pranked!" Amúgy meg nem tűnt fel, hogy milyen katasztrofális a helyesírása annak az agyilag zokninak, aki ezt kirakta? Ilyen hibákkal tűzdelt, ostoba szöveget egy normális oldal sem osztana meg. Forrás sincs, ami nélkül minden hír hiteltelen. Nőjj fel.
2017. dec. 15. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!