Bleach Ez menyire lehet igaz szerintetek?
Figyelt kérdés
Kubo Tite ki jelentette hogy Január 12.-én ki jön a Bleach folytatás.A hirek szerint azért folytatja mert a háza ellőt rengeteg ember a Bleach szót kiabálták. Igy más választása nem volt. Már a plakátot is elkészítette!!!! Https://channel28news.com/2017/11/2018-teli-szezonban-jon-a-bleach/2017. dec. 14. 20:36
2/5 A kérdező kommentje:
Nem is szerintem jó története van de egy ilyen hoszu sztoritol nem várhatjuk el hogy hibátlan legyen
2017. dec. 14. 20:45
3/5 anonim válasza:
xDDD Kicsit nézd meg az oldalt.. :D
Nem tudom ki küldte neked, de nagy valószínűséggel ő írta. Ez egy prank oldal :D :P
5/5 anonim válasza:
Az ugye feltűnt, hogy az oldal büszken hírdeti, hogy átvert? "You've been pranked!" Amúgy meg nem tűnt fel, hogy milyen katasztrofális a helyesírása annak az agyilag zokninak, aki ezt kirakta? Ilyen hibákkal tűzdelt, ostoba szöveget egy normális oldal sem osztana meg. Forrás sincs, ami nélkül minden hír hiteltelen. Nőjj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!