Hogy szerzi meg a Bleach-ben, Ichigo a bankai-t?
Figyelt kérdés
Addig rendben van, hogy edz hozzá, de azt nem láttam, ahogy rátalál a kardok közt az igazi formára. Erről lehet találni valahol valamit?2017. márc. 12. 13:37
1/3 anonim válasza:
Tudod Urahara kitalált egy saját edzőmódót.3 Nap alatt lehetett megszerezni a bankait
1.szint:Megkeresni a saját kardját egy csomó ugyan olyan kard közül.(valami más lélekenergiája volt vagy mi a halál)
2.szint:Itt is kb ugyan ez van, de ha jól tudom ott akkor valami piros szalaggal lesz megjelölve
3.szint:Lekell győzze saját magát(vagy a lidércét)
bocs ha rosszúl irtam. Rég néztem már.
2/3 A kérdező kommentje:
Addig rendben van, hogy 3 nap... meg keresgélés, harc Zangetsuval...
De amikor megszerzi a bankai-t, az ténylegesen miért nincs megjelenítve sehol? Vagy megvan? Hol?
2017. márc. 12. 14:14
3/3 anonim válasza:
Élesben meg lesz jelenítve egyből, nem lőtték le a készítők előre a poént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!