Mit gondoltok a Comedy Centralról?
Egyik kedvencem, nálunk is legtöbbször az megy. Sok nagyon jó sorozat van rajta, és a legtöbb szórakoztató, szóval egy átlagos délutánt is simán feldobhat.
Mondjuk az is jó lenne ha nem állandóan csak sorozatok mennének rajta hanem néha esténként egy-egy vígjáték is beleférne, de így is imádom. =D
Kevesebb Beugró, és Így jártam anyátokkal
töb South park és Már megint Malcolm!
így a jó
A kedvenc!!
Szeretm: Házi Barkács, Dharma és Greg, Én kis családom, Már megint Malcolm, Reba, Simpson család, Jim szerint a világ
És kérem vissza: Életem értelmei
Néha megnézem a Beugrót, A Dokikat és az így jártam anyátokkalt is
Meg kéne DR. House és egész nap azt nézném!
Csak az a baj h minden sorozat minden részét láttam már=( A Már meegint Malcom és a Házi barkács összes részét leg 3x láttam!!! Meg az Én kis családomét is
THE BEST IS COMEDY CENTRAL!!!!
11/L
Szerintem messze a legjobb csatorna!:D
Már persze annak,(mint pl én) aki a vígjátékokat szeretni!
Szerintem a HIMYM, a Dokik, a Nevem Earl, és a Már megint Malcolm a legjobb...:)
Az viszont baj (néha), hogy pl Csütötökön mondják, hogy Dokik 8. évad MA, és nem a 8. évad megy, hanem a 6.
De ettől eltekintve szntem naon jó :P
(Aki DIGI TV-s annak sajnos nincs...sajnálom őket...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!