Mit gondoltok a Comedy Centralról?
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 15:13
1/24 anonim válasza:
Kevesebb South Park és Beugró, és több Malcolm és Így jártam anyátokkal kellene.
2/24 anonim válasza:
Végre egy jó csatorna, ha ritkán bekapcsolom a TV-t általában az megy. Ja és Így jártam anyátokkal forever :D
3/24 anonim válasza:
jah, így jártam anyátokkal a beszt:D
5/24 A kérdező kommentje:
Nekem sajna nincs mert DigiTV-s vagyok
2010. jún. 2. 19:08
8/24 anonim válasza:
a beugrót gyűlölöm és sajnos túl sok részt adnak le belőle :(
szerintem is több így jártam anyátokkal kellene (akár minden nap 1 rész :D) meg házi barkács, simpson család és a family guyt is előrébb hozhatnák...érdekes hogy a sz@r south park 18-as karikás és előbb leadják mint a 12-es family guyt...
Egyébként jó.
9/24 anonim válasza:
HIMYM,SCRUBS,FAMILY GUY,MÁR MEGINT MALCOLM,SOUTH PARK,SIMPSON CSALÁD STB... THE BEST!!!!!!!!!
10/24 anonim válasza:
Figyelj! Szerintem valójában a legjobb csatorna! HIMYM, Beugró, Már Megint Malcolm stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!