Volt valaki az rtl klubnál castingon a fal című játékra?
Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy aki már volt az első castingon van e olyan akit már behívtak a második fordulóba?2017. nov. 2. 11:49
11/13 anonim válasza:
Sziasztok! Minket még mindig nem hívtak vissza,de mi már el is engedtük, ezt az egészet :D Egyébként mi is ott voltunk ahova a többséget küldték.Kérdezgettek rólunk, a kapcsolatunkról, mire költenénk a nyereményt stb.. aztán fel tettek 5 kérdést :)
8-as válaszoló voltam
12/13 anonim válasza:
Sziasztok, mi is voltunk december elején, azóta se hívtak vissza, gondolom akkor már nem is fognak! Viszont, jelentkeztem a piramisra is, ebből nem lehet baj? Bár részletesen végig olvastam a " szerződést" erre kitérő leírást én nem láttam!
13/13 anonim válasza:
Jövök kommentelni mert érdekel a téma xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!