Volt valaki az rtl klubnál castingon a fal című játékra?
Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy aki már volt az első castingon van e olyan akit már behívtak a második fordulóba?2017. nov. 2. 11:49
1/13 anonim válasza:
Voltam, 1 hete. Még nem hívtak fel.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi!Mi is voltunk október 22-én de nem hívtak még....
2017. nov. 5. 06:42
3/13 anonim válasza:
Mi is voltunk 28-àn,de még nem hìvtak fel..
5/13 anonim válasza:
Mi volt a castingon? Mit kell csinálni?
6/13 A kérdező kommentje:
Kérdésekre kell válaszolni...elősször papíron,aztán a személyes elbeszélgetés során is....
2017. dec. 2. 11:51
7/13 anonim válasza:
És az érkezéstől távozásig mennyi időt vett igénybe?
Köszi
8/13 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne! Október végén voltunk..aztmondták 3hét gondolkodási időt kérnek, utána döntik el,hogy sikerült-e vagy sem. Valakit megkerestek azóta?
9/13 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy pl amikor Ti voltatok valogatáson, akkor a fotó után, a beszélgetés után, a kvizkérdések előtt, nálatok is , két különböző helyre küldték az embereket? Mi történt az egyik, s mi a másik helyen? Akik azon a helyen voltak, ahol beszélgetés volt, és 3db kérdést tettek fel, titeket felhívtak azóta? Köszi :)
10/13 anonim válasza:
Sziasztok! Valakit visszahívtak már az első castingról??
Amúgy az elöző kérdésre válaszolva minket oda küldtek tovább ahova a többséget is és egy hölggyel beszélgettünk aki 5 kérdést tett fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!