Az Animax miért nem adja az American Idolt? 21:34 van =/
Figyelt kérdés
egyszer elkaptam egy részt, de az igazán későn volt. Vagy lehet hogy már lement a műsor? (2010. 05. 29-e van) Megnéztem a teletext-en de még ott sincs fent. Amúgy kábel TV-s vagyok. Befojásolja? =/2010. máj. 29. 21:36
1/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy lement már, hiszen nemrég volt még csak a válogató (egy vagy két hete ért véget).
Szóval, lehet, hogy csak szünetel, mint a megasztár XXD
2/4 anonim válasza:
alapból baj hogy az animax ilyeneket is ad... (ami nem anime)
3/4 A kérdező kommentje:
lehet XD Azt is hiányolom, mert nem tok röhögniXD
És nekem tetszik hogy ad valami normálisabbat is mint az Anime...
2010. máj. 31. 12:23
4/4 anonim válasza:
Elég régen volt már ez, de vagy hibából vagy mozifilm vetítése miatt nem volt Idol. Azóta persze már a 9. széria megy.
Egyébként sok anime jobb szórakozást nyújt az Idol-hoz képest. Megjegyzem, hogy az animések többsége kifejezetten elítéli azt, hogy ilyen show-k vannak az Animaxon, és bár van némi nézettség-hozományuk, de így is az animék a legnézettebbek, ami által a Comedy Central-t is leverjük. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!