Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért viszik ennyire túlzásba...

Miért viszik ennyire túlzásba Majka szerepeltetését a TV2-nél?

Figyelt kérdés
Vezetett már kvízműsort, szórakoztató műsort, tehetségkutatót, sőt még egy zsűribe is beültették. Most ezt a ninjás műsort is megkapta. Az 50 milliós játszmában bakizott egy óriásit, és semmi következménye nem lett. Miért imádják őt ennyire? Mi az amitől ő több mint más? A következő lépés az lesz, hogy még a Tényeket is ő fogja vezetni.

2017. okt. 17. 12:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ha már megvették és a nézők kvázi megszokták és bírják, akkor a csatorna kihasználja ezt.
2017. okt. 17. 12:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden csatornánál vannak kiemelt emberek lásd Liptai,Sebestyén,Ördög stb....
2017. okt. 17. 12:56
 3/11 Bihar Valatonon ***** válasza:
47%
Fidesz tvtől ne várd, hogy ne futtasson jellemtelen ócska celebhányadékot :D
2017. okt. 17. 18:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Balázséknál a rádióban egyszer mondták, hogy kb az RTL Balira épít egy teljes csatornát; mert van amelyik nem RTL klub, hanem 2, vagy nem tudom, és hogy ott jószerivel csak Balázsos műsorok mennek, kicsit így vicceskedve mondták, hogy gyakorlatilag őrá építettek föl egy csatornát, szerintem ez nem baj, én bírom Balázst, szerintem a Majka is jó műsorvezető, őt is bírom, és ő is jófej. Amúgy van pár műsorvezetőjük , mindkét csatornánál, és ők viszik a műsort, de ha jól, akkor kit zavar? Megszokott, "bejáratott" arc is, meg ő az emberük, már eleve náluk dolgozik és szereti is csinálni, elvállalta, nem kell mások után keresgélni, szerintem tök jó ez így ahogy van. Persze mások is jöhetnek, de jó ez így is.
2017. okt. 17. 18:24
 5/11 Bihar Valatonon ***** válasza:
100%
Majka minden csak nem jó....épp ott próbál karriert befutni ahol adnak rá neki egy kis helyet, avagy igazi ripacs
2017. okt. 17. 18:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

mert úgy képzelik el a nézőket,hogy ők is bunkó prolik,mint a majka,ezért könnyebb lehet közösséget vállalniuk vele.

ha valamelyik műsorban szerepel az ellenszenves képe,stílusa,és főleg orgánuma akkor már nyomom is el.

2017. okt. 18. 21:33
 7/11 anonim válasza:
0%
Nagyon értelmes, bármilyen helyzetben feltalálja magát. Nem játssza meg magát, természetesen viselkedik.
2017. okt. 21. 12:55
 8/11 Bihar Valatonon ***** válasza:
Jah értelmes....nem tudom mennyi ideig azt tolta, hogy ő kimegy majd külföldre családostól mert ott mekkora sztár lesz, mert mennyire istenítették a Belehalok szarját ott aztán mégis itt van a fityesz tv udvari bolondjaként...tényleg nagyon értelmes :D
2017. okt. 21. 19:07
 9/11 anonim ***** válasza:

de hogy a sztárban sztár zsűrijébe hogyan került be,az az igazi titok.

mit keres ott egy ilyen dilettáns proli félcigány?

2017. okt. 21. 21:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Igazi felkapaszkodott proli.

Egyik rokonom ismeri személyesen, mesélte, hogy az összes régi barátját leépítette, akkora arca lett, a gyerekneveléssel természetesen nem foglalkozik, egy igazi bunkó. Egyszer rámentem a facebook oldalára, hát kb. gettószökevények és faluvégi mamik sztárolják, és ugye ezek nézik többségében a tévében az ilyen műsorokat manapság. Tényleg nem értem, mert pl. meg lehet nézni, hogy a sokat szidott USA átlagnak szóló tévéműsoraiban is milyen felkészült, karakteres műsorvezetők vannak...Itthon meg megoldják okosba valóságsóból kiesett majomfejűekkel.

2017. okt. 24. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!