Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nem hozza a monitort be...

Donyi1988 kérdése:

Miért nem hozza a monitort be a konfiguráció?

Figyelt kérdés

Vettünk vadiúj komplett konfigurációt Gigabyte GA-H110M-S2V LGA1151 alaplappal, Kingmax 8gb ddr4rammal, és i5 7400 procival.Szerintem a rammal van gond, mert 2400 mhz-es, és bár a hivatalos oldalon támogatja ezeket a ramokat, a használati útmutatóban csak a 2133Mhz-s ramokat támiogatja.

Mind a hozzákapott, mind az oldalra feltöltött ezt írja.valaki aki tudja hogy mi lehet a gond az megírná, mert van vga-m is hozzá, de sem azzal, sem alaplapra kötve nem játszik át videójelet.

#gpé
2017. szept. 9. 08:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Először is: elég furán tetted fel a kérdést, de ha jól értem bekapcsolod a gépet és nincs kép. Igazam van? A RAM órajel szerintem NEM okoz problémát meg is mondom miért: régebben is bele lehetett rakni a magasabb órajelű ramokat az alacsonyabb órajelet támogató de azonos szabványú (ddr, ddr2) alaplapba. És mentek csak kisebb órajelen. Szóval a 2400-asoknak itt is menni kéne 2133-on. Szóval vagy valamelyik RAM modul nem jó, és azért nem megy a gép, vagy az IGP a gond. (Gondolom dedikált grafikuskártyád nincs mert nem írtad). Nem sípol az alaplap?
2017. szept. 10. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!