Patriksztár kérdése:
LG 32LH2000 USB probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
A mostani lakásomban itt hagyott az előző tulaj egy LG 32LH2000 típusú TV-t. Nem mai csirke, az tény és való, abból következik, hogy az USB portot nem támogatja. A hátulján van egy "USB IN SERVICE ONLY" felirat, mellette egy 2.0-ás csatlakozóval.
Nos, én nem nézek TV-t, csak külső adattárolóról szeretnék néha-néha filmet, sorozatot nézni. Feldugtam a winchestert és a pendrive-ot, de sehol nem találom az USB bemenet kezelőfelületét. Találtam YT-n spanyol videókat, amiben az emberünk megcsinálja, de nem mutatja, hogy hogyan teszi azt, csak csinálja..
Valaki esetleg tud benne segíteni? Annyi még, hogy a távirányító nincs meg hozzá, egy SURE nevű applikációval irányítom a televíziót.
Köszönöm az esetleges segítséget! :D
2017. szept. 8. 23:08
1/2 Lupati válasza:
Hello ezeket a régi tv-ket fel kell "okosítani" de nem éri meg.Van ugyan megoldás: Kell egy szervíz távirányító amivel be tudsz vinni egy 4 jegyű kódot.Ha beütütted akkor belép egy felületre ahol egyszerűen engedélyezni kell az usb-t mint bemeneti forrást.Ez ha jól csinálod a főmenüben láthatóvá válik.A gond hogy ez a távirányító drága.Hallottam még downgradről amire felmehet az új szoftver de haza lehet vele vágni a készüléket.Ami a legjobb megoldás,hogy veszel egy 5e forintos tv okosítót,Media box és lesz interneted is a tv-n.Ez hdmi-vel csatlakozik a tv-hez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!