Digi TV probléma a sportcsatornákkal?
Sziasztok!
DigiTV előfizetés, 4db TV a lakásban.
A problémám a következő lenne:
Mióta bekötötték a digit-t (jó pár éve), minden hibátlanul üzemel.
A mai nap haza érvén, bekapcsolom a TV-t, nézném a Sport1-et, mert elkezdődött a DartsVB, és a következő üzenet fogad: "Gyenge, vagy nincs jel. Ellenőrizze az antennakábel csatlakozását és a tárolt csatornákat"
Előző nap/héten/hónapban hibátlanul bejött, most viszont egyik napról a másikra ezt a hibaüzenetet kapom.
Megnéztem a nappaliban, ott bejön a csatorna, úgyhogy arra gondoltam, talán az én kábelem a szar, így kivittem a TV-t kipróbálni.
A nappaliban sem jön be az én TV-men egyik sport adás sem (Sport1,Sport2,SportKlub,SportM)
A nappaliban lévő tévét behoztuk az én szobámba, azon nálam is bejön minden, úgyhogy a kábelbajt kilőttük, a TV-vel lesz v.mi bibi.
Valaki tud erre v.mi megoldást?
Bosszantó, és érthetetlen, hogy minden csatorna bejön, kivéve a fent említett sport csatornák nem.
Előre is köszönöm a segítséget.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!