Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mikikétől csak én vagyok rosszul?

Mikikétől csak én vagyok rosszul?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nézhetetlen a Reggeli ha benne van a feleségével együtt. Olyan irritáló feje van annak a palinak, hogy csuda, és mikor le "Mikikézik" falnak tudnék menni. Hangja semmi, abszolút nem műsorvezetőnek való, hangsúlyozni nemtud, tehetségtelen borzalom. Ennek ellenére folyamatosan olvasom a fórumokon hogy imádják. Nyugtassatok meg, hogy nem csak szerintem idegesítő :D
2017. szept. 6. 11:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az. Éppen ezért nem is nézem őt.
2017. szept. 6. 12:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Én is általában elkapcsolok, csak van amikor jó a téma, akkor csak abban bízom hogy többet beszél a meghívott, a képernyőre meg igyekszem nem nézni :) :D
2017. szept. 6. 12:16
 3/9 anonim ***** válasza:
"Mikikét" én más műsorokból ismerem, a Reggeliről sajnos leszoktam maradni :D No mindegy. Engem is idegesít egyébként, de az még jobban, hogy egy FELNŐTT FÉRFIT Mikikének hívnak! Olyan lealacsonyító. A nevetésétől pedig falnak megyek...
2017. szept. 6. 14:44
 4/9 Bihar Valatonon ***** válasza:
100%
Rettenet az arc...
2017. szept. 6. 16:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz, igazad van.
2017. szept. 9. 22:57
 6/9 A kérdező kommentje:
tegnap megnéztem youtubon azt a részt amikor röhög és sötétben mászkál....vááááááá, undorítóóó :D. lehet ha nem Mikikének hívnák nem irritálna ennyire, de jóól írtátok előttem, hogy gáz hogy felnőtt férfit mikikéznek.
2017. szept. 9. 23:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Francba az ágyalatti démonokkal! A mi igazi mumusunk Mikike!

:D

2017. szept. 9. 23:30
 8/9 A kérdező kommentje:

ha az utolsó férfi lenne a földön akkor sem kéne :S

szeretettel küldöm nektek:

[link]

2017. szept. 9. 23:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Anna a végén: "ha most ismerném meg akkor nem kéne" :DDDD
2017. szept. 9. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!