Miért van minden tv műsorba rosszul írva? (aki néz Nickelodeont)
Figyelt kérdés
Egy "sorozat" van amit nézek a Nickelodeonon. A Big Time Rush, ami elvileg 20:30-kor kezdődik... Most meg lassan 1 hete Spongebob megy helyette? És akkor a BTR mikor megy??2013. máj. 23. 18:43
1/2 anonim válasza:
Ja nekem is volt már ilyen problémám sőt még most is van
egyszer amikor még nem ismertem a victoriust akkor a barátnőm beajánlotta hogy szuper és elkeztem nézni...de helyette valami tök más ment én meg még azt sem tudtam hogy néznek ki a szereplők úgyhogy mondtam a barátnőmnek hogy hé ez a victorius vagy mi tök sz@r...erre megtudtam pár hónapra később hogy nem is az a műsor volt.Pedig a tv-m azt írta ki hogy most megy a victorius.Upc-nk van és +videó tár.Most is szokszor írja hogy pl:icarly következik de néha más jön helyette...A big time rusht nem tom mikor adják nézd meg a tv műsorban a neten vagy újságban
2/2 A kérdező kommentje:
igen néztem neten tv-műsort. fél 9re írják este, és spongyabob megy helyette. máskorra meg csak délután 16:15re vagy mikorra írja, de én akkor még gyakorlaton vaygok suliba =/
2013. máj. 27. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!