Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » ByAlex depressziós?

Kokakólalájt kérdése:

ByAlex depressziós?

Figyelt kérdés
Rendesen megdöbbentő volt a szombati X-Faktorban, hogy először még röhögött a poénokon, aztán egy másodperc múlva már sértődötten teljesen magába fordulva üldögélt, mint akinek az életkedve is elment pár haveri zrikálás miatt. Egészséges ember nem reagál túl ennyire egy ilyen dolgot.

2017. szept. 4. 10:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak nem tudja elfogadni más véleményét és nem érzi, ha vérig sért valakit
2017. okt. 2. 16:35
 12/13 Patriksztár ***** válasza:
Én csak a vicc kedvéért belenéztem az idei Faktorba. Az eddigiekben még volt egy kicsi színvonal, de ebben...Ez már a legalja konkrétan. A zsűri nagyon el van rontva ebben a szériában, talán Peti a legnormálisabb közülük. Oké, hogy Alex nem vette a poént, de ezek után teljesen lehordott minden produkciót, ami amúgy egész tűrhető volt, úgy zúzta a morált, ahogy csak lehet.
2017. okt. 2. 20:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Egészséges embernek, de még az olyan mihaszna patkány ingyenélőkenk mint byalex is lehet szar napja…

Lehet éppen rádöbbent, milyen ingyenélő, egy átlag emberhez mérten és elszomorodott.

2023. márc. 22. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!