Depressziós, szerelmes anime?
Say i love you - nem annyira depressziós , de az elején a lánynak nincs egy barátja sem és csak zenét hallgat , míg meg nem ismer egy fiút
Kimi ni Todoke - a lány nehezen illeszkedik be , mert ha barátkozni próbál megilyeszt másokat így nincsenek barátai , de úgyszint a fiú segit neki barátokast találni , visszon itt hosszab a szerelem kimondásának az nideje szóvalk csak a vége felé jönnek össze
Nana
talán még :
Kamisama hajimhista
Toradora!
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Amit ajánlottam volna, már írták itt. Egy -ilyen szempontból- határesetet mindenesetre megemlítek:
5 centimeters per second
Nem feltétlen depressziós a két főszereplő szerelmespár (a történet elején kb 13 évesek), tényleg inkább melankolikus és szomorkás az egész anime -meg a szerelmespár is-, viszont szép a hangulata és a grafikája.
Ef Tale of Memories és folytatása
Ef Tale of Melodies
- főleg utóbbi !
#2 vagyok. Nem is értem, hogyan nem juthatott ez eszembe:
~ AnoHana [Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai] - Az egész sorozat hangulata depressziós és jókat lehet rajta sírni, hiszen gyönyörű a története. Bár, talán már ismered. Ha nem, akkor ne hagyd ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!