Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » TV2, Ékszer tv, az emberek...

TV2, Ékszer tv, az emberek valóban ennyire buták lennének?

Figyelt kérdés
A tv2-nek hétköznap délelőttönként van egy blokkja amit ékszer tv-nek hívnak, ahol egy kellemes arcú öltönyös alak ad el ékszereket. Az elején kb 120.000 Ft-ról leesik az ék kb 25-ezerre, majd ezek után a "gyártó" átvállal még 10 ezret, szóval a 120.000-res ékszer már csak 15ezerbe kerül. Namost ilyen gagyi nyakláncokat 600Ft-ért lehet rendelni az Ebayről, szóval a hasznuk eszméletlen lehet ha csa 10-et eladnak 1 darabból. Gondolom lehet bevéltelük, ha műsort is gyártanak a szar eladására, de az emberek ezeket a szarokat valóban megveszik? Úgy értem tízezreket kiadnak ilyen gagyikra? Annyira hihetetlen számomra, hogy emberek betelefonálnak és a pénzüket ilyenekre költik. Mivel hétköznap délelőtt van ez a műsor, így inkább a panelban unatkozó nagyik lehetnek rákattanva erre, hogy a kisunokának milyen szémen állna az a nyaklánc stb. Most komolyan, ez miért nem büntetendő? Az idősek nyilvánvaló átverése?

2017. szept. 4. 10:22
 1/3 anonim ***** válasza:
43%

Rákerestem most, ezek ezüst ékszerek, meg arannyal futtatottak, szóval azért nem ebay 600 ft-os kategória.

Nyilván ettől függetlenül nem lesz 120 ezres, ez már a marketing része.

Én is kaptam nagymamámtól hasonlót, az - állítólag - swarowski, az ilyen postán küldős rendelős volt (tudod, mikor rendelsz valamit, és akkor rendelhetsz mellé tök más cuccokat "akciósan"), és bár biztos vagyok benne, hogy nem ér 13ezret, ettől függetlenül nagyon finom kidolgozású ékszer, és minőségre sem tűnik rossznak.

Szóval igen, ezek a teleshopos rendelj mégegyet fél áron, meg csak most akciók kamuk, és nagyon sokan bedőlnek neki, de annyira azért nem gáz a helyzet, mint gondolod. :)

2017. szept. 4. 11:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Az idevágó South Park epizód:

[link]

2017. szept. 4. 14:19
 3/3 Bihar Valatonon ***** válasza:
100%
Az árral való tudat manipulálás, ha csak ennyiben merülne ki még elnézhető is lenne...de lásuk be az Iphone-osok nagy része pont ennek a másik fele...drágán megvesznek valamit ami fele annyit ér kb, és büszkék rá.... :)
2017. szept. 5. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!