Megőrülök az olyanoktól akik a híradót nézik. - Egyedül vagyok ezzel?
A médiának hála az én otthonomba is beköltözött a mindennapos feszültség.
A szüleim megállás nélkül nézik a híradót és habzó nyállal beszélnek arról, hogy melyik politikust/milliárdost hogy kínoznák meg a vagyonuk miatt és mellette még a többi szennyet is hallgatnom kell, hogy autóbaleset történet egy istenháta mögötti faluban, meg bébikoala született ...bla..bla..bla..
Én egyáltalán nem értek a médiához, de ha jól tudom az is kereskedelmi alapon működik, tehát nem a színtiszta igazságot mutatják, hanem egy olyan perspektívából ami azt érdekesebbé teszi (gyakran rémhír keltés).
Javítsatok ki, ha tévednék.
A híradó tömören: terror, terror, meghalt, ez a politikus ezt csinálta,terror, meghaltak, terror, született egy panda.
Én személyszerint utálom a híradókat és aki bekajálja és nincs más témája, az még hagyján de tenni semmit nem tesz, őket végképp nem szeretem.
Majd ha szüleid korú leszel te is ugyanúgy kajálni fogod a hiradásokat. :-)
A te korodban én is nagyon utáltam mert csendben kellett maradnom amíg hallgatták a szüleim a Szabad Európa Rádió-t vagy nézték az M1 egyetlen csatorna Kádári hazug hiradásait.
Ma már engem is érdekel/ne de félek hogy kivágom a tévét az ablakon amikor például a munkanélküliség példátlan csökkenéséről, a reálbérek növekedéséről és a növekvő GDP - ről van szó az M1-en. Komolyan mondom nem hiszem hogy bárki épeszű elhiszi. Vagy például a Vajna tv tele halállal, gyilkossággal erőszakkal miközben panda születik. Az RTL-en pedig mindez és állandó libsi fújjogás a közszereplőkre,jobbos politikusokra, egyházakra stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!