Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mikor lesz már újra MTV...

Mikor lesz már újra MTV Hungary a Digin? Már hónaok óta nincs. Megőrülök.

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 11:02
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Szar lehet neked. Kompenzálj olvasással.
2010. máj. 1. 11:15
 2/9 anonim ***** válasza:
7%

én örülök h.nincs.

a zene sz*r volt, a műsorokat ismételték és ráadásul baromi régiek is voltak...több évesek.

enneél jobban csak a VIVÁT utáltam.hálás vagyok a DIGInek amiért ezeket levették a csatornák közül:)

2010. máj. 1. 11:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazából a Comedy Central és a TV6 is hiányzik. Igazándiból az összes hiányzik amit kivettek januárban. DE mikor lesz valamelyik visszaadva????
2010. máj. 1. 16:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is nagyon ki wagyok már akadva, meg tnap is kevertek a műsorokkal.

Ma írtam is nekik egy levelet, kíváncsi vagyok mikor kapok rá majd választ...

2010. máj. 2. 14:13
 5/9 A kérdező kommentje:
én is írtam már nekik. azt írták hogy szólnak ha lesz valami fejlemény. de vajon anno mért a Digit kellett választani?? Nem tudom.
2010. máj. 3. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

Az említett adókat sugárzó cég olyan sok pénzt követelt a Digitől ,h náluk maradjanak, h Digi nemet mondott. Asszem 16 millió euro-t követelnek, de Digi max. 8-at hajlandó fizetni és nem engednek a 48-ból. A Diginek meg nem nagy érvágás ez, a sugárzó cég meg nem kap semmit, mikor mi bekötöttük akkor az üzletkötő mondta, h elvileg megegyeznek velük hamarosan, de úgy látszik mégse. A műsorszóró a hülye, most nem kap semmit amúgy meg kapna 8-at és hát valljuk be azok az adók nem annyira minőségiek ,h megérjenek 16 milliót.

Hasonló eset volt a Tesco és a Coca Cola vitája. A Tecsó kijelentette, h ha itt akarod látni a kóládat akkor fizess jó sokat. A Coca Cola meg közölte, h nyasgem, mert olyan pofátlanul sokat kértek, amiért vagy egy tucat másik áruházláncban árulhatott. Ott asszem azóta megegyeztek, és már lehet Tecsóban Coca-Colát venni.

2010. máj. 8. 09:40
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
TV6 van. MTV-nek és a Comedy Centralnak örülök. Mind a kettő egy kalap kaki.
2010. aug. 4. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem a VIVA hiányzik, bár nem a zenék miatt. De felfoghatatlan, hogy 2 ilyen szar román csatornát tettek helyette!

Egyébként meg olvastam, hogy a Digi már többet vesztett azzal, hogy levette ezeket a csatornákat, mintha fizetett volna, mert sokat átváltottak UPC-re vagy vmi másra.

2010. aug. 6. 07:44
 9/9 n laci válasza:
42%
a digi összeveszett a szolgáltatoval ezért nics mtv viva stb..
2010. szept. 25. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!