Mikor lesz már újra MTV Hungary a Digin? Már hónaok óta nincs. Megőrülök.
én örülök h.nincs.
a zene sz*r volt, a műsorokat ismételték és ráadásul baromi régiek is voltak...több évesek.
enneél jobban csak a VIVÁT utáltam.hálás vagyok a DIGInek amiért ezeket levették a csatornák közül:)
Én is nagyon ki wagyok már akadva, meg tnap is kevertek a műsorokkal.
Ma írtam is nekik egy levelet, kíváncsi vagyok mikor kapok rá majd választ...
Az említett adókat sugárzó cég olyan sok pénzt követelt a Digitől ,h náluk maradjanak, h Digi nemet mondott. Asszem 16 millió euro-t követelnek, de Digi max. 8-at hajlandó fizetni és nem engednek a 48-ból. A Diginek meg nem nagy érvágás ez, a sugárzó cég meg nem kap semmit, mikor mi bekötöttük akkor az üzletkötő mondta, h elvileg megegyeznek velük hamarosan, de úgy látszik mégse. A műsorszóró a hülye, most nem kap semmit amúgy meg kapna 8-at és hát valljuk be azok az adók nem annyira minőségiek ,h megérjenek 16 milliót.
Hasonló eset volt a Tesco és a Coca Cola vitája. A Tecsó kijelentette, h ha itt akarod látni a kóládat akkor fizess jó sokat. A Coca Cola meg közölte, h nyasgem, mert olyan pofátlanul sokat kértek, amiért vagy egy tucat másik áruházláncban árulhatott. Ott asszem azóta megegyeztek, és már lehet Tecsóban Coca-Colát venni.
Nekem a VIVA hiányzik, bár nem a zenék miatt. De felfoghatatlan, hogy 2 ilyen szar román csatornát tettek helyette!
Egyébként meg olvastam, hogy a Digi már többet vesztett azzal, hogy levette ezeket a csatornákat, mintha fizetett volna, mert sokat átváltottak UPC-re vagy vmi másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!