Ti néztek még tv-t, ha néztek melyik csatornákat nézitek?
Főleg háttérzajnak használom a tv-t. Általában ismeretterjesztő csatornák közt böngészek (Discovery, Spektrum, Nat Geo, History, Travel, stb.), de azokon is sok a szenny és az unalomig tolt ismétlések. Ha nincs semmi érdekes, kínomban CNN-re kapcsolok, hogy ott mi az aktuális dráma, bár a hírek csak a ritkán érdekelnek.
Ha más csatornán van valami érdekesebb film, rajzfilm, esetleg stand up fellépő, azt is megnézem, de ez elég ritka (RTL Spike, Mozi+, Comedy Central, Cartoon Network, Disney). A sorozatok többnyire hidegen hagynak, és filmből is már alig nézek. Érdekelnek a klasszikus, retro fantasy/sci-fi/szörny filmek, de ilyeneket magyar adók nem mutatnak. A TCM-en régebben megnéztem párat, de az a csatorna már megszűnt nálunk, szóval ez kiesett.
Nem is tudok mást, mint az M1,M2,M4,M5 és a Dunákat.
De ahogy láttam a youtube-om a többi tévé válogatását, esetleg még az Echo-t lenne jó nézni.
Az M5-ösön jó műsorok vannak, csak az M2-esről kapcsolok mindig el.
Az Rtl és Tv2 családot szoktam nézni, négy műsor miatt: Gyanú árnyékában, Családi titkok, Veled is megtörténhet és
Segítség, bajban vagyok. Régebben TLC-t is néztem, de meguntam, sosincs újdonság.
Elég trash az összes, de szeretem őket :D
Már évek óta nem nézek tv csatornákat. Körülbelül 3 éve abszolút semmit. Előtte ilyen bűnös élvezet volt a TLC, jóízűen megbotránkoztam a trashen:D
Magát a tv készüléket persze elég sokat használom. Szinte minden este (feltéve, ha itthon vagyok) megnézek egy filmet vagy pár sorozat epizódot. Ezeket torrentről szerzem be és lokális hálózaton keresztül nézem. Próbálkoztam a streaming előfizetésekkel is, de botrányosan gyengék.
Mostanában rászoktam az M3-ra. Nagyon érdekes látni, hogy milyen filmek-műsorok voltak régen. Meg vetélkedők.
Igazán érdekes, hogy milyen ruhákat, cipőket hordtak régen az emberek, és vannak régi kosztümös magyar filmek.
És kiderül, hogy milyen sza.ok az átdolgozások. Hogy pl a régi Tüskevár mennyivel jobb volt, jobb színészekkel, képekkel, az hihetetlen. Az újat szemétbe lehet dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!