Van olyan aki otthon van a naruto cimü animében?
Figyelt kérdés
Valaki megállitja Paint?
Kakashi tényleg meghal?
És van olyan jelentösebb szereplö aki még meghal???
2010. máj. 23. 18:29
11/11 anonim válasza:
Hogy a fölső kérdésedre válaszoljak, merem állítani, hogy otthon vagyok. Amit nem említettek, hogy Kabuto az Orochimarutól elszívott Chakraval használni tudja az Edo Tensei-t és a többi Orochimaru-technikát. Pein meghal, de előtte elmondja élete történetét, és Naruto megérti, mit miért tett. Naruto elszívja Kurama Chakráját, és extra erős lesz. Killer-Bee-vel elindulnak, hogy harcoljanak a háborúban. Most épp Itachi-val, és Nagato-val harcolnak. Itachi egy specális jutsuval kitör az Edo Tensei-ből és újra ura lesz a testének. Segít Narutoéknak. Nagato viszont bekeményít. Itt tart a anime. A mangából pont azt a részt láttam, amiben kiderül, hogy Kurama-nak hívják a Kyuubit. És én sem vagyok Rikudou Sennin!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!