Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek L hogy áll a...

Szerintetek L hogy áll a lányokkal? (Death note)

Figyelt kérdés
Az tény, hogy tetszett neki Misa, de semmi komolyabb. Viszont az nem derül ki valahonnan, hogy neki volt már barátnője/vagy soha semmilyen kapcsolatot nem létesített nővel? Az animét már láttam többször is, de a mangákat még nem olvastam. Lehet, hogy a mangában tesznek erről említést?

2017. júl. 31. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Úgy néz ki, mint akinek van szociális élete vagy egyáltalán képes rá?
2017. júl. 31. 19:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Kinézetre nem, de ettől függetlenül miért ne lehetne? Nem ismerhetjük az előéletét.
2017. júl. 31. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Kb. Near az előélete.

A hivatalos gude-ban leközölt adatlapja pedig L szociális készségeit 1/10-re pontozza.

2017. júl. 31. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
*guide
2017. júl. 31. 20:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Én is csak annyit tudok L-ről, hogy egy árvaházban nevelkedett. Akkor valószínűleg, ezek szerint "sehogy" a válasz erre a kérdésre. Köszi! Mindenesetre bárki írhat még, ha tud valamit.
2017. júl. 31. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A karakterek megalkotásának korai szakaszában Milo és Near eredetileg L fiai lettek volna. Ez aztán azért változott mivel az író sem igazán tudta elképzelni, hogy L kapcsolatot létesít egy nővel.
2017. aug. 1. 09:32
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
Előző, örökbe is fogadhatta volna... Na sebaj... A kérdésre annyit: nem lehet mondani, hogy olyan jól Lvan a lányokkal.
2017. aug. 1. 16:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Én is hasonlókat gondoltam, de azért megkérdeztem, hátha többet tud erről valaki, mint én.
2017. aug. 2. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!