Ki a kedvenc szereplőtök a Death note-ból?
Őszintén, a zsenialításuk miatt Yagamit és L-t tudtam legjobban csodálni. És a válaszok 99% állítom hogy-e két név lesz. De őszintén, belegondolva egyik sem volt egy hű de zseniálisan kidolgozott karakter, L-ról semmit sem tudtunk, Yagamiról meg csak 1-2 fontos tényeződ. Az egész anime az ő csatájukra épült, nem is igazán magával a karakterrel törődtek hanem a történet előrevitelével. Mondjuk főleg Yagami személyisége azért ki körvonalazódott a végére, de igazából egyik sem lett a kedvence.
Ebből a szemszögből, tehát belegondolva a karakterek mélységébe pedig Yagami Soichirot mondanám. Szerintem egy elég respect karakter volt.
Yagami Light, Ryuk, L, Misa. Ebben a sorrendben :D
És miért? Light tekintve hogy főszereplő, lenyűgöző karakter, mivel kivételesen intelligens, céltudatos, precíz és szimpatikus. Ryuk, hát mekkora arc már? :D Meg az almafüggősége... csak röhögtem rajta, simán elfogadnám, mint saját halálistent. L szintén intelligens, ő az a tipikus különc csodabogár. Misa pedig, ostoba, de annál hűségesebb, és elképesztően szép. Gyakran tudtam volna falba verni a fejem, amikor a TV csatornának küldött kazettákat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!