Írnátok jó animéket?
watamote
watamote
watamote
golden boy
great teacher onizuka
one punch man
parasyte the maxim
death note
attack on titan
tokyo ghoul
Szia nekem ezek tetszettek bár van pár lányos köztük:
Date a live
busou shoujo machiavellianism
Yosuga no sora(perverz)
Mirai Nikki
Owari no seraph
Kaichou wa maid-sama(lányos)
Lovely complex(lányos)
Sword Art Online
Pandora Hearts
Kuroshitsuji
Bocs több most nem jut eszembe azért remélem,majd valamelyik tetszeni fog
Eszembe jutott még:
Boku wa tomodachi
Konosuba
Kenjo
Shiki
hoshizora e kakaru hashi
Nana anime(lányos)
School day(yandere)
Dragon Crisis
High school DXD
Higurashit
Diabolic lovers(vámpíros,és kicsit lányos)
Ghost in the Shell: Örök kedvencem, cyberpunk , van több sorozat és több mozifilm (anime) is (a scarlett johanssonos borzalmat felejtsd el). Van benne minden a romantikán kívül. Akció, thriller, illetve olyan elgondolkodtató kérdések, (egyén és a valóság, az egyén és a társadalom, mindez beágyazva egy kiberkorba)
- Cowboy Bebop: rá szokták sütni hogy "nyugati stílusú" anime ezért könnyebben fogyasztható. Lehet, de ettől még ízig vérig japán torténetmesélést karaktereket és jellemfejlődéseket látunk
- Chobits: ha a néző elég érett ahhoz, hogy lehámozza a bucsuta ecchi felszín alatti mondanivalót akkor...AI öntudatra ébredése, ember - AI románc...
- Serial Experiments Lain: olyan szintű mindf*ck, hogy egy 20perces epizódot 2 napig emesztesz hogy ez most mi volt...de akarod a folytatást...
- Paprika és Perfect Blue: csak 1-a db mozifilm de szintén erős mind*fuck, csak másképp mint az előző, nincs köztük kapcsolat, csak számomra egy kategória
- Trigun: klasszik shounen, de valahogy számomra mégis eggyel komolyabbnak érződött mint pl Naruto v Bleach
- Sunabouzu: kb mint a trigun de ez erősen seinen
Könnyedebb vitekre evezve:
- Sakurasou no pet na kanojo: ecchi, de nem bugyuta, romantikus, cuki, aranyos, balzsam a léleknek
- Bokura wa Minna Kawaisou: dettó mint ez előző, csak kevésbe ésmertebb szerintem
- Toradora!/Lovely Complex/Love Hina/Sukitte Ii na yo/Itazura na Kiss: akik szeretik a gimis románcokat, amikben össze is jönnek a szereplők
- Freezing: ecchi, de kicsit véres, scifis
- Amagami SS/Photo Kano/Yosuga no Sora/Seiren: omnibusz romantika, javarész visual noveleken alapulnak, azaz egy évad alatt több szerelmi szál, minden csajt meghódít, kb mintha a visual noveleket játszanád végig, különböző végeredményekkel.
és akkor még néhány műfaj szerint vegyesen amit érdemes legalább cím szinten megemlítenem: Metropolis, Afro Samurai, Egro Proxy, Akira, Wolf's Rain, Full Metal Panic!, Blue Gender, Golden time, Grisaia no Kajitsu/Meikyuu/Rakuen, Planetes, Suzumiya Haruhi no Yuuutsu,
Mirai Nikki
Bimbougami ga
Gantz
Sailor moon
Ismertebbek:
Anohana-kicsit szomorúbb történet(+még készült hozzá egy film)
Assassination Classroom-izgalmas,jó karakterekkel teli anime(két évados,+1 film,és pár egyéb rész ami annyira nem ismert)
Attack on Titan-igazi epic anime élmény,látványos harcok,gyönyörű grafika,és mindig tudják hol kell befejezni(két évados,+2 film,2 ova,1 nem is annyira a sorozathoz kapcsolódó cucc)
Ao no Exorcist-hol vicces,hol komoly,hol mélyebb gondolatokba viszi el az embert(két évados,van hozzá DVD special,TV special,és ova)
Ao Haru Ride-romantikus,de valahogy még engem is iszonatosan lekötött,pedig nem nagyon szoktam követni ezt a műfajt(+két ova)
Charlotte-izgalmas,vicces,akciódus(+1 special)
Death Parade-inkább pszichiológiai témákban merÍt el
Haikyuu!!-sport anime,velem személy szerint annyira megkedveltette a röplabdát,hogy most már a szabadidőmben ha tehetem folyton csak röplabdázom(4 film,speciálok,3 évad)
No Game No Life-nem vagyok nagy gamer,sőt egyáltalán nem szoktam gépen játszani,de ez az anime hihetetlenül izgalmas,néhol vicces,és gyönyörű grafikájú animévé sikeredett,és az egyik kedvencemmé vált.(special,és egy film)
Noragami-vicces,izgalmas,akciódús,és külön ki kell hogy emeljem a zenéket(2 évad,+mind a két évadhoz tarozó ova-k)
Nanatsu no Taizai-szintén az egyik kedvencem,jó harcok,szereplők és történet(1 ova,és 1 ova szerű 4 részes TV)
Parasyte-horror,hirtelen csavarok
Miért kellett lepontozni az utolsó válaszadót? Szerintem jókat írt...
Én is szeretnék ajánlani párat:
Yondemasu yo, Azazel-san
Durarara!! (minden évadával együtt, sorrendben: Shou, Ten, Ketsu)
Mob Psycho 100
Gintama
Death Note
Another
Code Geass
11 eyes
A Channel
Air
Akagami no Shirayuki-hime
Akane-Iron ni Somaru Saka
Akame ga kill!
Akatsuki no Yona
Another
Ao haru ride
Ao no Exorcist
Arcana Famiglia
Baka to Test to Shoukanjuu
Black Bullet
Black Rock Shooter
Blood-C
Bokura wa Minna Kawaisou
Brave 10
Chihayafuru
Chrno Crousade
Clannad
Count and Fairy
Dance in the Vampire Bund
Ef - Tale of memories
Fairy Tail
Gakusen Toshi Asterisk
Guilty Crown
H2O - Footprints in the sand
Hidan no Aria
High School DxD
Inu x Boku SS
Kaichou wa Maid-sama
Kamisama Hajimemashita
Kaze no Stigma
Kimi ni Todoke
Kuzu no Honkai
Lovely Complex
Magi
Masamune-kun no Revenge
Myself, Yourself
Nisekoi
Ookami Soujo to Kuro Ouji
Omamori Himari
Pandora Hearts
Rakudai Kishi no Cavarly
RDG - Red Data Girl
Romeo x Juliet
Shakugan no Shana
Shokugeki no Souma
Shugo Chara
Soul Eater
Special A
Sukitte li na yo
Sword Art Online
To Aru Kagaku no Railgun
Tokyo Ravens
Toradora
Vampire Knight
Yumekui Merry
Zero kara Hajimeru Mahou no Sho
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!