Irnátok olyan animeket mik be vannak fejezve? Mindegy milyen anime, csak be, legyen, fejezve.
A szezonos animéken kívül mindegyik be van fejezve, csak nem mindegyiknek van rendes lezárása, mert futó műből lett adaptálva. Gondolom olyanokra gondolsz, amiknek rendes lezárásuk van. Általában az original animék ilyenek, amiket nem adaptáltak semmiből, vagy visual novelek egy-egy route-ját is végig szokták adaptálni.
11eyes - igazából egy teljesen átlagos, néhány ember szerint kifejezetten rossz anime, szerintem egyszer meg lehet nézni, de simán kihagyható, visual novel adaptáció
91 Days - original anime
ACCA: 13-ku Kansatsu-ka - teljes mangaadaptáció
Air - visual novel adaptáció
Akame ga Kill! - mangaadaptáció, amely original lezárást kapott
Aldnoah.Zero - original anime
Angel Beats! - original anime, amiből később visual novel készült
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai. - original anime + egy mozifilm tartozik hozzá
Another - teljes light novel adaptáció
Ansatsu Kyoushitsu - teljes mangaadaptáció, + egy mozifilm tartozik hozzá
Black★Rock Shooter - szerintem ez is egy elég felejthető anime, de maga az alapja érdekes, azt hiszem, játékadaptáció
Boku dake ga Inai Machi - teljes mangaadaptáció
Byousoku 5 Centimeter - original mozifilm
C (C: The Money of Soul and Possibility Control) - original anime
Chain Chronicle: Haecceitas no Hikari - játékadaptáció
Chaos Dragon: Sekiryuu Sen'eki - talán valami játék alapján készült, nekem egyáltalán nem tetszett, de ha jól emlékszem, kapott valami lezárást
Chaos;Head - régen láttam, elég felejthető, de szerintem teljes visual novel adaptáció. Valami folytatás-félesége a Chaos;Child, ezt nem láttam
Charlotte - original anime
Chobits - teljes mangaadaptáció
Clannad, Clannad After Story - teljes visual novel adaptáció
Code Geass - original anime, lezárt, de bejelentettek hozzá egy új projektet, ami valószínűleg folytatás lesz az anime 10. évfordulója alkalmából, + tartozik hozzá egy filmsorozat is, az is lezárt
Comet Lucifer - felejthető, original anime
Darker than Black - original anime
Death Note - teljes mangaadaptáció
Death Parade - original anime
Devil Survivor 2 The Animation - azt hiszem, original anime, úgy emlékszem, lezárt
Durarara!! - teljes light novel adaptáció
Ef - a Tale of Memories., Ef - a Tale of Melodies. - teljes visual novel adaptációk
Fate/ széria - Fate/stay night (visual novel adaptáció, 3 route-ból áll, ebből kettőt már adaptáltak, a harmadikat mozifilmek formájában fogják), Fate/Zero (előzménytörténet, light novel adaptáció) a két jelentősebb történet, a többi mind mellékszál, vagy csak alapjaiban kapcsolódik hozzá (Grál-háború)
Kara no Kyoukai - 7 filmből álló anime, light novel adaptáció
Guilty Crown - original anime
Hagane no Renkinjutsushi/Fullmetal Alchemist - mangaadaptáció, original lezárással
Hagane no Renkinjutsushi (2009)/Fullmetal Alchemist: Brotherhood - teljes mangaadaptáció
Hakuouki - szerintem teljes visual novel adaptáció, mert lezárt
Hamatora - ha jól tudom, original anime, de szintén lezárt
Hotarubi no Mori e - mozifilm, teljes mangaadaptáció
Howl no Ugoku Shiro (A vándorló palota) - mozifilm
Joker Game - nem tudom, adaptáció-e, mindenesetre szerintem lezárt
Jormungand - teljes mangaadaptáció
Junketsu no Maria - teljes mangaadaptáció
Kakumeiki Valvrave - original anime
Katanagatari - teljes light novel adaptáció
Kidou Senshi Gundam 00 - original anime
Kill la Kill - original anime
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu - teljes mangaadaptáció
Kiznaiver - original anime
Kotonoha no Niwa - mozifilm
Koutetsujou no Kabaneri - original anime, de lesz folytatása
Little Witch Academia - original anime
Mahou Shoujo Madoka Magica - original anime, + egy mozifilm a lezárása még, de maga a sorozat is lezártnak tekinthető
Mirai Nikki - teljes mangaadaptáció, + a Redial a lezárása
Orange - teljes mangaadapátció, + egy mozifilm tartozik hozzá
Psycho-Pass - original anime, igazából az első sorozata a legjobb, de lehet, lesz hozzá még fordítás
Rewrite - teljes visual novel adaptáció
Sakamoto Desu ga? - teljes mangaadaptáció
Schwarzesmarken - teljes light novel adaptáció
Shigatsu wa Kimi no Uso - teljes mangaadaptáció
Shinseiki Evangelion - original anime, + The End of Evangelion mozifilm, illetve akarnak még hozzá valamit már pár éve
Shinsekai Yori - teljes regényadaptáció
Shuumatsu no Izetta - original anime
Sousei no Onmyouji - van egy vele megegyező című manga, amit elméletileg adaptáltak, gyakorlatilag meg teljesen átírtak, a vége is teljesen original cucc, mondhatjuk, hogy lezárt
STEINS;GATE - teljes visual novel adaptáció, készült hozzá egy kiegészítő vn, az is kapni fog animeadaptációt, + egy mozifilm is tartozik hozzá
Subete ga F ni Naru - nem tudom, milyen adaptáció, de teljesen lezárt
Trickster: Edogawa Ranpo "Shounen Tanteidan" yori - talán regény vagy light novel adaptáció, elég felejthető anime, de lezárt
Ushio to Tora - teljes mangaadaptáció
Wolf's Rain - original anime
Yu-Gi-Oh! - az első sorozat a Duel Monsters, amúgy több, különálló történetből áll a YGO világa, melyek mindegyike lezártnak mondható, csakis japán szinkronnal ajánlom, az összes többi szinkron a szétvágott, lebutított, agyoncenzúrázott amerikai verzió alapján készült
Zankyou no Terror - original anime
Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster - teljes mangaadaptáció
Illetve vannak még olyan animék is, amelyek bár nem teljes adaptációk, olyan helyen lettek lezárva, hogy önmagukban is megállják a helyüket (pl. Rainbow), vagy olyan animék, amelyek 99%-ban teljesen adaptálják az eredeti művet, mert olyan népszerűek Japánban (pl. Gintama, Monogatari Series).
Szerintem ezekkel elleszel egy darabig, a látottaim egy részét kiírtam.
Na nekem is van egy nagyjából százhetvenes listám válogass :D
Accel world
AFro Samurai
Akagami no Shirayukihime
Aikatsu stars
Akame ga kill
Akiba
Alice to zouroku
Amagi brilliant park
Amanchu!
Ange viegre
Angel beats
Anohana
Ao haru ride
Ao no Exorcist
Assassination Classroom
Azumanga daioh
Baka to Test to Shoukanjuu
Bakemono no ko
Bakemonogatari
Barakamon
Big order
Black bullet
Black lagoon
Bleach
Bloodivores
Boku Dake ga Inai Machi
Boku no hero academia
Bokura wa minna kawaiso
Bokusatsu tenshi dokuro-chan
BUNGOU STRAY DOGS
Bushi road
Busou Shoujo Machiavellianism
Carnival phantasm
Centaur no nayami
Charlotte
Chobits
Clannad after story
Clockwork planet
Code geass, hangyaku no Lelouch
Cross ange
Cupid chocolates
Dagashi Kashi
Dakara boku wa
Danganronpa
Danmachi
Danshi koukousei no nichijou shi
Darker than black
Date a live
Deadman wonderland
Death Parade
Deathnote
Demi-chan wa Kataritai
Detroit metál city
Dimension W
Dog days
Drifters
Duel Masters
Durarara
Eromanga sensei
Fairy tail
Flip flappers
Form the new world
Free!
Fukumenkei Noise
Fullmetal Alchemist
Fumoffu
Fuuka
Gabriel dropout
Gakkou gurashi
Gangsta
Gate jieitai kanochi nite kaku tatakaeri
Gekkan shoujo nozaki-kun
Getsuyoubi no tawawa
Gintama
Girls Bravo
Girls und panzer
Gin no guardian
Gochuumon wa usagi desu ka?
God eater
Gokicha
Golden time
Grisaia no kajitsu
Grisaia no rakuen
Guilty Crown
Gurren lagann
Hai to Gensou no Grimgar
Haikyuu
Haiyore nyaruko-san
Hajimete no Gal
Hanayamata
Hataraku maou sama
Heavy Object
Hetalia
HighSchool DxD
Highschool of the death
Higurashi No Naku Koro Ni
Himouto! Umaru-chan
Hundred
Initial d
Inu x boku: ss
Jitsu wa watashi wa
Joukamachi no Dandelion
Kabaneri of the iron fortress
Kaichou wa maid sama
Katanagatari
Kamigami no asobi
Kamisama hajimemashita
Kanojo to kanojo no neko
kara no kyoukai
KEIJO
Kekkai Sensen
Kenichi
Kill la kill
Kimi no na wa
Kimi no todoke
Kimi no Uso
Kis x sis
Kiznaiver
Kobayashi-san Chi no Maidragon
Kodomo no jikan
Koe de oshigoto
Kokoro connect
Kokoro ga Sakebitagatterunda
Konosuba
Kotoura-san
Koutetsujou no Kabaneri
Kuma miko
Kuusen madoushi kouhosei no kyoukan
Kuzu no Honkai
Kyoukai no kanata
Little busters
Little witch academia
Log horizon
Love live school idol project
Love kive sunshine
Lovely complex
Madoka magica
Magi: The Labyrinth of Magic
Mahou Shoujo Ikusei Keikaku
Mahouka Koukou no Rettouse
Maji de Watashi ni Koi Shinasai!
Majikoi oh samurai girls
Maken ki two
Maria holic
Masamune-kun no Revenge
Masou Gakuen HxH
Mayoiga
Mekkaku city actors
Midori no hibi
Mirai nikki
Mob psycho100
Monster musume
Mushishi
Myriad Colors Phantom World
Nambaka
Nana
Nanatsu no taizai
Naruto
Natsume Yuujinchou
Nazo no kanojo x
Nekopara
Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta
Neon Genesis Evangelion
NHK ni youkoso
Nisekoi
Nisemonogatari
Noragami
No game no life
Noucome
Nozoki ana
Nyan Koi
Nyaruko-san
Okusama ga seitokaichou
One punch man
Ookami Shoujo To Kuro Ouji
Ookami to Koushinryou
Orange
Ore Ga Ojousama Gakkou Ni
Ore monogatari
Oregairu
Owari no seraph
Parasyte
Persona
Plastic memories
Pokemon
Psycho-pass
Punch line
puni puni poemi
Rakudai Kishi no Cavalry
Re:creators
Redline
Relife
Renai boukun
Rokudenashi Majutsu Koushi to Kinki Kyouten
Rokujouma no
Saenai heroine no sodatekata
Saga of tanya of evil
Sagrada reset
Sakamoto desu ga?
Sakurako-san
Say i love you
School days
Seirei tsukai no blade dance
Seiren
Sekirei
SERVAMP
Seto no Hanayome
Shinmai Maou no testament
Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai
Shingeki no bahamut
Shingeki no kyojin
shokugeki
Shokugeki no soma
Shuumatsu nani shitemasuka isogashii desuka sukutte moratte li desuka
Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Moratte Ii desu ka?
Shuumatsu no Izetta
Sin Nanatsu no Taizai
Sora no Otoshimono
Sora wo kakeru
Soul eater
Sound of the sky
Steins gate
Strike witches
Subete ga f ni naru
Suzumiya haruhi no yuutsu
Taboo tatto
Tales of zestiria the x
Tatami galaxy
The garden of words
To aru kagaku no railgun
toaru majutsu no index
To love ru
Tonari no Kaibutsu-kun
Toradora
Touhou
Triage X
TRICKSTER: Edogawa Rampo "Shounen Tantei-dan" yori
Tsugumomo
Udon no Kuni no Kiniro Kemari
Under the dog
Valkyrie drive mermaid
Watamote
White album
Witch blade
Wonders never cease
Zero kara Hajimeru Mahou no Sho
Zombie loan
A 170-es vagyok, még annyit hogy nem válogattam ki azokat amit az első leírt, mindenesetre hozzácsapok még hármat:
kore wa zombie desuka
Zero no tsukaima
Sword art online
Nekem is van egy listám. Csak azokat tettem be, amiket érdemes megnézni, persze tartalmaz csak "egyszernázőst" is...
11 eyes - Az az érdekessége, hogy a bevezető szöveg eredetileg is magyar, tehát nincs szinkronizálva... én csak ezért néztem meg
A-Channel: slice of life anime, ami a barátságról szól
Air - egyszernézős
Akagami no Shirayuki-hime - kicsit sablonos, a szereplők is azok, de érdemes megnézni
Akane-Iron ni Somaru Saka - eléggé fordulatos, és tetszett, mert nem egy sablonos love story
Akame ga kill! - egyik legnagyobb kedvencem főleg a szereplők miatt, de az is lehet egy ok, hogy teljesen kiszámíthatatlan :)
Akatsuki no Yona - jó anime, tetszett a főhős csajszi jellemfejlődése
Another - általában unom és átalszom a horrorfilmeket (és -animéket), de ez nagyon jó volt
Baka to Test to Shoukanjuu - érdekes a történet, de csak egyszernézős ez is
Black Bullet - befejezett, érdekes, viszont valami megmondhatatlan nem stimmelt vele
Black Rock Shooter - csak maga a karakter, Black Rock Shooter jó az egészben... na jó, az alaptörténet se rossz, csak eléggé kidolgozatlan, lehetett volna jobb is
Blood-C - ezt az abszurd kategóriába sorolnám... ha megnézed, megtudod, hogy miért
Bokura wa Minna Kawaisou - egyszerű love story
Chihayafuru - egyszernézős
Chrno Crousade - régen nagy kedvencem volt. Tetszenek a karakterek, és rengeteg animével ellentétben normális befejezése van, olyan, amiről tudod, hogy tényleg vége, és nem reménykedsz utána még egy évadban (nálam sok anime nem lett kedvenc, mert egyszerűen nincs normális befejezése, pl. Count and Fairy, Dance in the Vampire Bund stb.)
Clannad - egyszer mindenképp meg kell nézni, ha érdekelnek a love storyk, de többször már nekem sem ment
Ef - Tale of memories: egyszernőzős, de nagyon jó
Fairy Tail: kicsit hosszú, de imádtam (annak ellenére, hogy kisebb korosztálynak van)
Gakusen Toshi Asterisk: egyszernézős
Guilty Crown: az alaptörténet nagyon jó, viszont jobban kidolgozhatták volna, és a vége is eléggé fura, de azért rendes befejezett vége van :) Érdemes ezt is megnézni
H2O - Footprints in the sand: Olyan rég láttam, hogy már alig emlékszem, viszont azt tudom, hogy tetszett
Hidan no Aria: Nagyon tetszett, viszont rég láttam, és már a teljes történetre nem igazán emlékszek...
High School DxD: A fanservice ecchi jeleneteket kivéve egy nagyon jó anime
Inu x Boku SS: Ez nálam olyan... alapmű :) Nagyon jó, és aranyos a vége
Kaichou wa Maid-sama: Szintén alapmű, és rengeteget lehet röhögni rajta
Kimi ni Todoke: egyszer mindenkinek muszáj megnéznie, de többször nem megy
Kuzu no Honkai: egy kicsit fura ábrázolása a szerelemnek, és van egy érdekes hangulata, ami az elejétől a végégig kitart. Érdemes megnézni
Lovely Complex: nagyon sokszor láttam, az Animaxon (amíg ment) mindig megnéztem, pedig többször is futott, s miután az Animaxnak annyi lett, még kétszer-háromszor megnéztem. Jó, hogy van magyar szinkronja, a szereplők szimpatikusak, rengeteget lehet rajta röhögni, és jó a befejezése is
Magi: ezt a Fairy Tail-lel tudom rokonítani. Először húzodoztam tőle, de egy-két rész után nagyon megtetszett. Bár szerintem kéne legyen még egy (harmadik) évadja, mert elég érdekes a befejezése
Myself; Yourself: befejezett, viszont nagyon rég láttam, már nem emlékszek róla szinte semmire, csak arra, hogy nem tett rám olyan nagy hatást
Omamori Himari: befejezett, egyszernézős, nagyon jó
Owari no Seraph: befejezett, de szerintem nem érdemes megnézni... Vagy max. csak azért, hogy tudd, milyen egy rossz anime, mert ez eléggé az
Pandora Hearts: eléggé eredeti, nagyon tetszett a történet, a szereplők és az opening is, viszont ezzel jártam úgy, hogy vártam, hátha lesz még évadja, aztán nem lett
Rakudai Kishi no Cavarly: egyszernézős, eléggé sablonos, de befejezett, és érdekes harci jelenetek vannak benne. Nagyon hasonlít a Gakusen Toshi Asterisk-re
RDG - Red Data Girl: egyszernézős, de eredeti maga a történet. Érdemes megnézni
Romeo x Juliet: ennek is van magyar szinkronja, és szintén futott az Animaxon is. Nekem nagyon tetszett :)
Shakugan no Shana: ez is egy nagy kedvencem. Nem csak a szereplőket és a történetet, de az openingeket is imádtam. És rendes befejezése van :)
Shokugeki no Souma: egyszernézős, és ha megnézed, rájössz, hogy eléggé morbid... vagy groteszk... vagy abszurd... Vagy nem is tudom, minek nevezzem... Fura. De meg kell ezt is nézni
Shugo Chara: Befejezett, de mégse... A 3. évad egy kész katasztrófa, az első kettő elég jó... ha szereted a shujo magical girl animéket x)
Soul Eater: van magyar szinkronja, ezt is számtalanszor láttam. Amíg csak az Animaxon néztem animéket, ez (és a Chrno Crousade) volt a kedvencem
Special A: többször megnéztem, aranyos, vicces kis történet
Sukitte li na yo: számomra ez is egyszernézős, ennek ellenére érdekes történet
Sword Art Online: egyesek nagyon szeretik, de én még nem tudtam rászánni magam, hogy megnézzem a 2. évadot. Amikor néztem, én is nagyon belehabarodtam, de aztán rájöttem, hogy eléggé sablonos
To Aru Kagaku no Railgun: imádtam ezt az animét, többször megnéztem, és szerintem még meg fogom nézni. Leginkább a főhős miatt tetszett meg annyira
Tokyo Ravens: eléggé felejtős... Nemrég láttam (kb. egy éve), de nem tett rám olyan nagy hatást, és a befejezése is eléggé fura
Toradora: a legjobb romantikus anime, amit láttam. Habár úgy tűnhet, nincs vége, vége van, csak egy kicsit kell értelmezni :) Nagyon jó történet
Vampire Knight: sokszor láttam ezt is, abban az időben nagyon szerettem, most már nem igazán tudom rávenni magam, hogy megint megnézzem, mert háborít a vége
Yumekui Merry: nagyon cuki történet, érdemes megnézni
Zero kara Hajimeru Mahou no Sho: ezt most láttam kb. egy hete, és nagyon tetszett. Be van fejezve, viszont mintha a vége azt sugallná, hogy lesz következő évada :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!