Celeb vagyok, ments ki innen; Senorita Szöszi; stb. Minek kell nekünk ennyi celeb, és miért nyomatják őket ennyire?
Figyelt kérdés
Ott van például a Fókusz. Régen imádtam, rengeteg jó riport és interjú volt benne, amelyek a tájékozottságot szolgálták. Manapság mindenhol celeb így, celeb úgy. Aktív, Magellán, és az összes hasonló műsor a TV2-n és az RTL Klubbon ugyanígy járt. Ráadásul olyan embereket is celebeznek, aki francot se mutathat fel. Egyáltalán érdekel ez valakit?Lehet még ennél lejjebb süllyedni?2008. okt. 16. 21:27
11/14 anonim válasza:
Ezzel szerintem ő is tisztában van, tudja, hogy egy szar amit néz, sokszor együtt röhögünk rajta, hogy hogy lehet valaki ilyen primitív tuskó. De szerintem arra pont megfelel, hogy az ember fél órát nézze és az alatt bambuljon egy kicsit.Az a gond, hogy sokan nem képesek más fajta műsort értelmezni se.
12/14 anonim válasza:
Sajnos azért van ennyi szar műsor, mert igény van rá. Ez mindennel így van, ha meggondolod: szerinted nyomatnák még Győzikét, ha senki nem nézné? Szerintem a média vezetői között sincs olyan, aki csak egy cseppet is kedveli Győzikét. Egyszerűen erre vevők az emberek, tehát őt kell adni.
Hogy miért szeretik nézni az emberek, az viszont jó kérdés... Egy réteg azért, mert ugyanazon a szinten van. Egy másik réteg meg azért, mert szereti látni, hogy az ott bemutatott hülyeségekhez képest az ő élete mennyire rendben van, és ez megnyugtatja.
Persze mindenki másért nézi ezeket. Én inkább egyáltalán nem nézem, amúgy sem érek rá soha ilyenekre... :-/
13/14 anonim válasza:
Az igazság az hogy a józsi baráátból néztem egy pár részt,de az is mikor rábukkant a fajtájára igen gyorsan Mónika szintre zuhant.A sok Büngyürke IQ-jú,celebgyüjtő kuka a Való világ táján kezdődött azt hittem a dzsungel stúdióval befejeződik,de tévedtem,egyébként ekkora országnak nagyon sok ennyi névtelen negyedévig tündöklő nulla.
14/14 anonim válasza:
Azért, mert mindig találnak fajankókat, akik bámulják őket! Engem nem érdekelnek, nem is néztem soha.............nincs is TV-m.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!