Ez most komoly? O. o (Gravitation. Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Én csak az első 2 részt néztem meg nemrég,persze magyar feliratosan.És azért csak az első 2-őt mert először azt hittem hogy Shindou Shuichi egy lány O.o de persze hamar kiderült hogy fiú...és akkor most Shindou Shuichi tényleg fiú?O.o mert ő és Yuki Eiri csókolóztak....:|Meg aztán az első rész vége fele egy barna hajú nő(nem tudom ki az) azt kérdezte Yuki-tól hogy "ki ez a fiú?" mikor Shuichi párbajra akarta hívni Yuki-t,legalábbis ezt mondta...szóval akkor most röviden összefoglalom ezt a sokmindent xD
Shindou Shuichi fiú vagy lány?
2010. máj. 19. 11:38
1/8 anonim válasza:
Fiú, és a Gravitation egy yaoi-szerűség, magyarul b*zikról szól.
2010. máj. 19. 11:40
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszodat. kíváncsi voltam nagyon erre.nem vagyok hozzászokva az ilyen animékhez xD mégegyszer köszönöm :)
2010. máj. 19. 11:43
3/8 anonim válasza:
Tényleg fiú. Régen - kb. 2003-ban - én is azt hittem, hogy lány. Csalódtam is rendesen.
2010. máj. 19. 12:06
4/8 A kérdező kommentje:
hát azt gondolom.Én is csalódtam :/nem is néztem meg 2 résznél többet.
2010. máj. 19. 15:01
5/8 Thurston válasza:
Csalódott. Beszarok. XD
Ja, egy shōnen-ai sorozatban tényleg meglepő, hogy homoszexuális szereplők vannak benne. Én is ledöbbentem. Meg amúgy sem igazán értem, hogy hogya nem egyértelmű valakinek, hogy milyen nemű az a gyerek.
2010. máj. 19. 22:20
6/8 anonim válasza:
Például nekem nem. Ja, és 2003-ban még nem is tudtam, hogy létezik olyan, hogy shounen-ai. Akkoriban csak képeket töltögettem le. Leszedtem a Démonnapló borítóját is. A csalódás hasonló volt.
2010. máj. 19. 22:52
7/8 A kérdező kommentje:
Csak hogy kifejtsem mért csalódtam,azért,mert én nem konkréten 1 animére keresek rá neten és nézem a részeit,hanem olyan oldalakat nézek ahol anime címek és képek vannak.Általában ott az olyanokra keresek rá amelyeknek szimpatikus a képe.És ha tetszik az első pár rész akkor végignézem az egészet.Nem tudtam semmit a Gravitation-ról,mert nem olvastam el hogy miről szól.Sosem szoktam!És annak a gyereknek olyan lányos arca volt,de aztán mégis valahogy azt hittem hogy fiú,és ezért kérdeztem meg.Mé1szer kifejtem hogy NEM TUDTAM SEMMIT SEM ERRŐL AZ ENIMÉRŐL!Éppen ezért azt sem tudhattam hogy b*zikról szól...
2010. máj. 28. 19:38
8/8 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért,de ha ideges vagy mérges vagyok mindig helyesírási hibákkal írok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!