Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért ilyen rossz ez a Disney...

Miért ilyen rossz ez a Disney csatorna?

Figyelt kérdés
Egésznap olyan rossz sorozatok mennek rajta , rossz gépnevetős ,egyátalán nem viccesek. Rajzfilm már szinte nem is megy rajta.Szörnyű...Legakább viccesek lennének a sorozataik de nem.Egy jó viccet nem tudnak kitalálni.Akkor miért ilyeneket adnak.Jöjjön inkább visssza a Jetix!Ott olyan jókat adtak mint pl.: Naruto,Szuper robot majomcsapat akcióban,Sámán király,Jimmy Cool,Három jó barát és jerry,Witch.Na ezek voltak a jó sorozatok.Ez a Disney csatorna szégyent hoz Walt Disney-re és a Jetixre is.

2017. jún. 9. 19:28
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Én is :D
2017. aug. 1. 22:56
 22/24 anonim ***** válasza:
Hat egyedul a Sophia hercegno ami meg nezheto sorozat!!!
2017. aug. 19. 19:27
 23/24 anonim válasza:

Tényleg nagyon király volt a Jetix (és az elődje, a Fox Kids, nem tudom, arra emlékszel-e), a Disney Channel viszont tényleg borzalmas. Gyakorlatilag semmi köze nincs Walt Disneyhez, csak a nevét mocskolják be vele. Néha leadnak egy-két klasszikus D. filmet, ahogy előttem is írták, de ez édes-kevés. Ha már benne van a csatorna nevében, hogy Disney, akkor a stúdió klasszikus filmjeit/sorozatait kéne adniuk 24/7-ben, nem? Nem élő szereplős, aláröhögős szarokat. Mondjuk a Jetixet is jobban szerettem a Disney műsorok beáramlása előtt (tudom, hogy mindig az ő kezükben volt a csati), amikor az ilyen Hannah Montana féle sorozatok elkezdtek megjelenni a csatornán, az elkezdte kongatni a fejemben a vészharangot. Ezt leszámítva a Jetix nagyon király volt (és a Fox Kids is), és a rajzfilmjeik nagyon jók voltak. Aztán amikor 2009-ben leváltotta a Disney Channel (emlékszem rá), az egy kicsit szomorú volt, de mivel a Jetixes sorik egy részét átpakolták a DC-re, így nem aggódtam. (Plusz, ők még adták a Tündéri keresztszülők régi évadait, amelyeket a mai napig vadászok - nagyrészt sikertelenül sajnos). Aztán a sok jó rajzfilmet levették és a live-action sorozatok vették át az uralmat. Én ekkor mondtam le teljes mértékben a Disney Channelről. Húgom nagyon szerette, én olyankor általában kivonultam a szobából.

Tehát hogy miért rossz a Disney Csatorna? Mert sajnos hagyták, hogy ilyen legyen.

Bocs, ha hosszú lett. Szeretek regényeket írni. :)

2020. máj. 5. 20:30
 24/24 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy a Disney nézettsége hónapok óta nagyon alacsony szinten van (átlagosan 4-5. helyen van a gyerekcsatornák közt), mégsem látom a nagy igyekezetet a műsor megreformálására, mint ahogy anno a Jetix esetében tették, mikor a 3. helyre szorult.
2020. máj. 9. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!