Miért ilyen rossz ez a Disney csatorna?
Tényleg nagyon király volt a Jetix (és az elődje, a Fox Kids, nem tudom, arra emlékszel-e), a Disney Channel viszont tényleg borzalmas. Gyakorlatilag semmi köze nincs Walt Disneyhez, csak a nevét mocskolják be vele. Néha leadnak egy-két klasszikus D. filmet, ahogy előttem is írták, de ez édes-kevés. Ha már benne van a csatorna nevében, hogy Disney, akkor a stúdió klasszikus filmjeit/sorozatait kéne adniuk 24/7-ben, nem? Nem élő szereplős, aláröhögős szarokat. Mondjuk a Jetixet is jobban szerettem a Disney műsorok beáramlása előtt (tudom, hogy mindig az ő kezükben volt a csati), amikor az ilyen Hannah Montana féle sorozatok elkezdtek megjelenni a csatornán, az elkezdte kongatni a fejemben a vészharangot. Ezt leszámítva a Jetix nagyon király volt (és a Fox Kids is), és a rajzfilmjeik nagyon jók voltak. Aztán amikor 2009-ben leváltotta a Disney Channel (emlékszem rá), az egy kicsit szomorú volt, de mivel a Jetixes sorik egy részét átpakolták a DC-re, így nem aggódtam. (Plusz, ők még adták a Tündéri keresztszülők régi évadait, amelyeket a mai napig vadászok - nagyrészt sikertelenül sajnos). Aztán a sok jó rajzfilmet levették és a live-action sorozatok vették át az uralmat. Én ekkor mondtam le teljes mértékben a Disney Channelről. Húgom nagyon szerette, én olyankor általában kivonultam a szobából.
Tehát hogy miért rossz a Disney Csatorna? Mert sajnos hagyták, hogy ilyen legyen.
Bocs, ha hosszú lett. Szeretek regényeket írni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!