Miért ilyen rossz ez a Disney csatorna?
Figyelt kérdés
Egésznap olyan rossz sorozatok mennek rajta , rossz gépnevetős ,egyátalán nem viccesek. Rajzfilm már szinte nem is megy rajta.Szörnyű...Legakább viccesek lennének a sorozataik de nem.Egy jó viccet nem tudnak kitalálni.Akkor miért ilyeneket adnak.Jöjjön inkább visssza a Jetix!Ott olyan jókat adtak mint pl.: Naruto,Szuper robot majomcsapat akcióban,Sámán király,Jimmy Cool,Három jó barát és jerry,Witch.Na ezek voltak a jó sorozatok.Ez a Disney csatorna szégyent hoz Walt Disney-re és a Jetixre is.2017. jún. 9. 19:28
11/24 A kérdező kommentje:
Most milyen a nézettsége?
2017. jún. 11. 08:58
12/24 anonim válasza:
Szörnyű a mai disney csatorna. Még anno nagyon szerettem a Hannah Montanat, H2O-t, Varázslók a Waverly helybőlt meg az ilyeneket, de ma már tehetségtelen gyerekszínészekkel teli unalmas és gagyi sorozatok mennek rajta. A legutóbbi disney csatornás alkotás, amit láttam az Utódok volt, s nem értem ezt a felhajtás körülötte, mert borzalmas volt. Nem értem, hogy a zenéket miért kellett benne erőltetni, amikor egyik színésznek se volt kiemelkedő hangja. Még a főszereplőnek átlagosan jó volt max, de neki is unalmas. A jelmezek meg szörnyen eröltetettek voltak, a szereplők ellenszenvesek és irritálóak és az egész disney világot kicsúfolta.
13/24 anonim válasza:
#12, abban a filmben azért volt egy személy, aki nagyon durván jó volt: Demóna. Na az ő színészi alakítása nagyon jó volt, és a dala is fantasztikus. Még a talán a lila hajú csaj nem volt rossz, de a többi tényleg nagyon tehetségtelen.
14/24 A kérdező kommentje:
2017. jún. 11. 18:24
15/24 anonim válasza:
Nem baj, majd ha nézettségben a sor legvégén fognak kullogni, talán észbe kapnak és változtatnak a műsor kínálatán.
16/24 A kérdező kommentje:
Vagy visszahozzák a Jetixet!most nézem a kedvenc jetixes sorozatai: Naruto,3 jó barát és Jerry ,Team Galaxy,Szuper robot majom csapat akcióban...Mennyivel jobbak ezek istenem...
2017. jún. 11. 20:35
17/24 anonim válasza:
Nem kötelező nézni, amúgyis csak felhúzod magad rajta, akkor minek? Keress valamit inkább neten. Amúgy nekem fogalmam sincs, meg én régen néztem már a Disney-chanelt, akkor se gyakran.
18/24 anonim válasza:
Igazából a TV-t is egyre kevesebben nézik. Nekünk már 2 éve nincs is TV-nk, elromlott, és nem vettünk másikat. De nem is hiányzik, interneten bármit meg tudok nézni, amit akarok, olyan időpontban, amikor akarom, reklámok nélkül. A régi jetixes soroztok is fenn vannak sorozatbaráton, és újabbakat is kereshetsz. Felesleges ezen felhúzni magad. 😊
19/24 A kérdező kommentje:
A másik kedvenc jetixes sorozatom a Sötét jóslat.Na az durva
2017. jún. 11. 22:19
20/24 csingilingg84 válasza:
Sötét jóslatot imádtaaaam!! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!