0% THM az euronics és a media mark-be?
Figyelt kérdés
A 0%THM azt jelenti h ha veszek 200e-ért egy TV-t és oda van irva h 20honap 0%THM akkor havonta 10e-t kell fizetnem, se többet se kevesebbet?
És még egy kérdés. Mi kell ahoz h részletre tudjam kihozni?
Tudom h jobb lenne kp-ba egyböl kifizetni. De jelenleg nincs rá pénzem mivel kivettem egy albérletet ami butorozatlan. És kell pár honap h teljesen berendezzem, de közbe tudnám a tv-t havonta fizetgetni.
2017. máj. 27. 13:25
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Ugyan sem euronics sem media-s nem vagyok.
Nálunk (mindegy, hogy hol) személyi, lakcím és adókártya és jövedelemről szóló igazolás kell. Vagyis ez az alap. Biztos vagyok benne, hogy a fenti két áruházban is ez kelleni fog.
De legegyszerűbb, ha felhívod az áruházat és megkérdezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!