Óriási büntetés az utolsó helyért Eurovízión?
Figyelt kérdés
Igaz hogy az utolsó helyezettet kiléptetik Európából, mert nem elég színvonalas ide? Őszintén szólva én félek hogy ha mi leszünk azok akkor kitesznek messzire minket.. A gazdaság így is nulla.2017. máj. 9. 21:23
1/6 anonim válasza:
Igen, és el kell az országot telepíteni másik kontinensre. Kerül amibe kerül!
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces... Akkor gondolom nem ilyen komoly a dolog. De mégis hogy különíthetnek el minket Európából, ha itt vagyunk már ezer éve, és a közepén ráadásul?
2017. máj. 9. 21:34
3/6 anonim válasza:
Miért lennénk utolsók? Süket vagy, hogy nem hallod milyen előadások vannak?
4/6 Raptor pls válasza:
Én aszt halottam hogy aki utolsó lesz azt körbe teszik a kínai nagyfallal és az utolsó sosem fogja tudni megállítani Brüsszelt az meg ugye nekünk rosz lenne:/:/
5/6 A kérdező kommentje:
Huh szerencsére 8. lett Joci így maradhatunk európába. Spanyolok vagy a németek mehetnek akkor máshova ?
2017. máj. 19. 09:44
6/6 anonim válasza:
Te mégis mit szívsz, mert ilyen hülye senki sem lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!