Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok az új szépség...

Mit szóltok az új szépség királynőhöz Dobó Ágneshez?

Figyelt kérdés
csak mert sztem egyáltalán nem neki kellett volna nyerni egy lány volt aki sokkal szebb volt a többiről ne is beszéljünk ti mit gondoltok?
2010. máj. 14. 14:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Azt gondolom, hogy megérdemelten nyert. én már láttam őt élőben, smink nélkül és ámultam, milyen szép. pedig nőként bennem is van egyfajta irigység, de Ági tényleg egy valódi, természetes szépség, hidd el.
2010. máj. 14. 14:46
 2/14 A kérdező kommentje:
én elhiszem nem csúnya de láttam nála szabb lányt is ági olyan átlagos szerintem
2010. máj. 14. 14:55
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Én szerintem messze nem a legszebb, egy csomó lány hasonlított rá, hasonlóan mozgtt és nem került be a hétbe. Nem tudom hogy mi alapján döntöttek. Szerintem nagyon magas a homloka. Nem mondom hogy csúnya, mert az biztos neem. Szerintem Kaló Jennifer volt a legszebb, mikor egymás mellett álltak tis túltündökölte Ágnest. Nem értem mért csak harmadik lett(megjegyzem az se rossz)hisz nagyon szép lány volt, amikor el kellett mondania hogy kinek a bőrébe bújna, akkor is olyan természetes volt, nem egy megjátszós. Ő méltón képviselte volna Magyarországot. Ő különlegesebb számomra. De végülis 3. se rossz eredmény. Egyébként szerintem a szépség mindenkinek mást jelent, valakinek a barnát, valakinek a szőkét, valaki a jó alakút, valaki a húsosabbat. Nem jó dolog ezért a szépségverseny, mert nem lehet megmondani hgy ki a legszebb, mikor a zsűri is más más ízlésű lányokat szeret. Ráadásul lehet hgy egy sokkal szebb lányok vannak, akik nem jelentkeztek ebbe a versenybe, mert a belső értékek jobban számítanak neki. De szerintem nagyon átlagos ez az Ágnes és magas a homloka is. És a szeme se olyan szép, mint pár lánynak láttam. Engem amikor megláttam Jennifer azonnal elvarázsolt.
2010. máj. 14. 15:13
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép,és grat neki.
2010. máj. 14. 15:58
 5/14 A kérdező kommentje:
sztem is kalo jennifer szép volt szebb mint ági meg nekem még a béres nem tom mi volt a keresztneve csaj is szép volt
2010. máj. 14. 19:36
 6/14 anonim ***** válasza:

Én csak most nézegettem google-n képeket, szerintem Ági jól néz ki, de nincs benne semmi különleges.

A Jenniferről egy csomó ribis képet találtam... eleve ellenszenves lett ezzel. Nélküle is elég sok rossz példát látnak a fiatalok.

Béres Evelin akire még rákerestem... neki szép arca van, nem olyan unalmas, talán hármuk közül még ő a legszebb.

Többieket meg nem láttam...

2010. máj. 14. 20:05
 7/14 A kérdező kommentje:
Béres evelein nálam a favorit sztem ő volt a legszebb legkülönlegesebb
2010. máj. 14. 20:12
 8/14 anonim ***** válasza:

nem csúnya.de alacsony+átlagos...szomszéd csajszi-típus...

nem KIRÁLYNŐ.

nekem Kocsis Dorottya volt a kedvenc.

2010. máj. 15. 07:32
 9/14 anonim válasza:
Szerintem Dobó Ági egy átlagos kinézetű csaj.Akkora homloka van mint egy nagyképernyős tv.
2010. máj. 15. 13:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Jól állna neki a frufru...
2010. máj. 15. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!