Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek a Sznobjektí...

Mi a véleményetek a Sznobjektívben Puzsér tíz legnagyobb élő magyar összeállításáról?

Figyelt kérdés

2017. febr. 7. 14:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Csak részleteket láttam az adásból, de újranéztem a listát. Megmondom őszíntén, a tízből csak 5 embert ismertem. Rubik Ernő érthető, zseniálisan megalkotta a világ egyik legnépszerűbb játékát, viszont nálam felkerültek volna olyan emberek is a listára, mint Csukás István(1936-), aki a szocializmus ideje alatt megírta a legnépszerűbb magyar ifjúsági regényeket és meséket, vagy például Simonyi Károly (1948-) aki kifejlesztette a Microsoftnál a Word-öt vagy az Excelt.

Hazai viszonylatban szerintem méltó az elismerésre és hírnévre például Rudolf Péter színész,vagy éppen Gundel Takács Gábor műsorvezető. Nagy tudású, jó képességű emberek akik rászolgáltak az ismertségre.

És ha arról beszélnénk, hogy ki a jelenleg élő legismertebb magyar?

Sajnos mindenképp Palvin Barbarát, Dzsudzsák Balázst, vagy Orbán Viktort említeném.

2017. ápr. 25. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!