Barátok Közt-ben mik történtek? Nézi valaki?
Nem is tudom mióta nem nézem, de a héten belenéztem kicsit, és a karakterek 50%-áról azt sem tudom, kicsoda. Ezért sok kérdés merült fel bennem.
Ki ez a Ludvig? És a neje?
A katonának (talán Krisztián volt a neve?) megvan még a kutyája? A pincér csaj, akivel mindig olyan szerencsétlen volt azzal mi van?
Hol van Klaudia?
Hol van Balta?
Miki és Nóra együtt vannak? Hát Peti és Hanna? Attila és Juli? Laci és Gizi? Alíz és Ádám?
Ha eszembe jut még valami, írok.
Ági, Schneider Ludvig felesége is Berényi, az Attila testvére.
Krisztiánnak nincs kutyája, de az övé Aliz, a pincérnő.
Klaudia néha felbukkan, a villát eladta Ágiéknak és férjhez ment Olaszországba.
Balta? Az ki?
Nóra feleségül ment Schneider Robihoz, de azt agyonütötte a mostohahúga. Nincsenek együtt. Miki Julival keveredett kalandba, Attilával azóta sincsenek együtt. Peti és Hanna együtt dolgoznak, de nincsenek együtt, Aliz Krisztián barátnője, Ádám hol itt, hol ott.
Köszi!
Hűha. Ezek a Berényiek :D.
Nem gondoltam volna, hogy Alíz és Krisztián összejönnek. De mi lett Krisztián kutyájával? :S
És volt az a barna hajú pincérnő csaj is, aki akkortájt jelent meg, mint Krisztián is. És Krisztián mindig rossz fényben tűnt fel nála. Tudod kire gondolok. Vele mi lett?
Balta alatt Balta Zsoltra, a Rózsa tulajára gondoltam, természetesen (talán *Barta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!