Rossz ha 17 éves fejjel szeretem az animéket? (pl:Bleach, Kaichou wa Maid-sama, Nana, Skip Beat! )
20 vagyok. A Dragon Ball/Sailor Moon magyarországi lejátszása idején szerettem meg az animéket, de csak 15-17 éves korom között tudtam többet is megnézni, addig csak tévében. Aztán vagy 100-at ledaráltam és ráuntam, mivel mindent, ami érdekel láttam. Mostanában nem is igazán találok már olyat, amire azt mondanám, hogy jó. A legtöbb új sorozat egyáltalán nem tetszik, mivel a színvonal erősen romlik. XD
De attól függetlenül mérhetetlenül boldog vagyok, ha találok valami jót. És egyáltalán nem baj, ha animéket nézel, mivel vannak jók. Tartsd meg ezt a szokásod, de ne nagyon hangoztasd. Mindenki mesének látja, azt ami már rajzos. o.O"
24F én is szeretek animét nézni :)
nyilván, ha ezt a kérdést feltetted, érzed a cikizést... :D van, aki szerint hülyeség minden anime, a japánok meg betegek. szerintem a hollywoodi filmeknél nem nagyobb hülyeség ez sem, csak rajzolva van.
Tehát ha nézel rtl klubbot vagy tv2-t, akkor nyugodtan nézhetsz animéket is. De ha nem, akkor is. :) Mindig lesznek azonban, akik beszólnak, szólj vissza nekik, vagy ne foglalkozz velük.
egyáltalán nem! miért lenne rossz ? ha szereted őket akkor semmi problem :) ne törődj mások véleményével.
(am nyugi, animeconon is rengeteg felnőttet és időnként nyugdíjas véneket is látok xD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!