Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogyan tudom megvalósítani,...

Hogyan tudom megvalósítani, hogy tv nélkül nézzek tv-t?

Figyelt kérdés
huh de bulváros lett ez a kérdés. Tehát, nincs itthon tv-m, viszont érdekelnek a külföldi foci bajnokságok, angol, német, olasz, spanyol. Jó minőségben HDben csak ezeket a műsorokat közvetítő csatornákat nézném, lehetőleg magyarul! Akár elő is fizetnék, de van ilyen szolgáltatás amúgy, hogy kiválasztom a telekomnál az általam kedvelt 5 csatornát, annak minőségét és azt nézhetem neten keresztül oszt csók?

2017. jan. 31. 23:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs, azt hiszem a netflix ilyen de nincs magyar szinkron. Elvileg 1 éve magyaroknak is van, de csak idegen nyelven, gondolom főleg angol.
2017. febr. 1. 00:10
 2/6 A kérdező kommentje:
találtam megoldást. TV-GO a telekomnál, digi-online a diginél... Ha van meglévő tv előfizetésed és net előfizetésed az adott szolgáltatóknál, akkor használhatod ingyen online tvzésre is... Nekem ugyan nincs, de szüleimnek van, így bárhol lehet használni mivel online a dolog :)
2017. febr. 1. 12:06
 3/6 anonim ***** válasza:

tvgo messze van a hd-től! digit meg csak ha van tőlük tv előfizetésed..

viszont tvgot meg lehet külön is rendelni uh. csak az marad :)

mobilon táblagépen nagyon jó talán még egy laptopon is jó minősége lessz.

2017. febr. 2. 03:21
 4/6 A kérdező kommentje:
igen, a TVGO valóban HD, hála Istennek anyósomnak és anyámnak van DIGI meg Telekom tv előfizetésük, így mindegyiket tudom nézni neten, sőt uncsitesómnak meg UPC-je van, tehát ez tökjó! :)
2017. febr. 2. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:

de ezeket nem tudod csatornánként előfizetni, ahogy írtad, hogy szeretnéd.

Itt minden csatornát elő kell fizesd, ahogy a szolgáltató előírja, nem tudsz választani.

A másik, meg hogy nagyon gyenge minőségben streamelik, de legalább van.

2017. febr. 6. 17:41
 6/6 A kérdező kommentje:

a horizongonak egész jó minőségűek a HD adásai és ott a digisportokon kívül van a csomagban eurosport1-2 sport1-2-m és spílertv mind hdban. M4 meg mediaklikken is van meg itt is.

Igen valóban több csatorna van ezek mellett, ám ez az onlinetv már meglévő előfizetés mellé ajándékként érkezik, felesleges azon morogni, hogy több csatornám van mint szeretném.

2017. febr. 7. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!