Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen animét nézzek?

Milyen animét nézzek?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. Rajongok Japánért, Kínát is szeretem, Koreát, de mégis Japán a kedvencem! Nagyon érdekel a kultúra, és most jutottam el az animékhez. Az a helyzet, hogy még nem néztem, és nem tudom, hogy kezdjem el... Nem ismerem őket, nem tudom, hogy melyikkel ajánlatos kezdeni... Én szeretem a komoly témákat, a szerelmeseket... És egyáltalán milyen oldalon lehet ilyet nézni? Az indavideon vannak fent? Ti milyen oldalakat ismertek? Valaki tudna nekem segíteni, hogy melyeket nézzem meg elsősorban, A válaszokat előre is köszönöm!:)
2014. júl. 4. 13:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

[link]

Ide regisztrálj, a legnagyobb magyar animés közösségi és fordítói oldal. Ha regisztráltál, majd a kérdésedet ide: [link] tedd fel. Keress meg nyugodtan, Naeem néven vagyok fent, segítek szívesen:)

2014. júl. 4. 14:12
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2014. júl. 4. 15:35
 3/13 Amanda03 ***** válasza:
Én 11 vagyok és már kb.3éve nézek animéket hát attól füg hogy milyen műfajút keresel pl. a lovely complex az ilyen szerelmes iskolai élet sztori . ha harcolóst akarsz bleach ha vámpíros szerelmest vampire knight ha nindzsást naruto :)
2014. júl. 4. 15:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2014. júl. 4. 15:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, nézd meg ezt az oldalt is: animeweb.hu. Ez az egyik legrégebben fennálló, ma is működő animés-mangás oldal, igaz nem olyan nagy mint az addicts, meg nincs is fent rajta annyi minden, de azért egy kukkantást megér. Itt is megkérdezheted fórumon vagy chaten, hogy ki milyen animét ajánlana, én ajánlanám onnan elsőként a letöltések között a Movie kategóriában szereplő magyar feliratosak közül a Kokuriko-Zaka Kara, Ookami Kodomo no Ame to Yuki és a Karigurashi no Arrietty címűeket (a többit is, de most ezt a hármat emelném ki). Az OVA kategóriából a Tokyo Marble Chocolate-ot is ajánlom, a TV kategóriából pedig a Kamikaze Kaitou Jeanne-t. (ne csodálkozz, angol feliratos videók is vannak fent letöltésre, de a magyar feliratosakhoz külön oda van írva, hogy magyar feliratosak.
2014. júl. 5. 12:05
 6/13 anonim ***** válasza:

Az indavideo-n sok anime van fent. Kaichou wa Maid sama, Special A, Kimi ni Todoke, Karin the Chibi Vampire.

[link] [link]

[link]

[link]

Az utolsó kevésbé shoujo-s.

Ezen az oldalon egy csomó ilyen ismertető van és itt megnézheted a műfaját. A hentai, yuri, yaoi műfajt jobb ha kerülöd, mert azok +18-asak. Az ecchi-t is jó lenne kerülni, de abból van olyan amiben annyi funservice (élvezet szolgáltatás: nagy mellek stb.) van mint egy teljesen normális animében (mint a Karin) vagy pedig tényleg sok van belőle. És persze vannak nagyon gusztustalanok is (nem akarok megsérteni senkit de ilyen a KissxSis). Másrészt egy lánynak nem biztos, hogy élvezet ugráló, dinnyeméretű melleket nézegetni. Ha szereted az akciósabbat akkor Zetsuen no Tempest csak kicsit más a hangultata.

Másrészt a kicsit durvább az a Death Note amit nagyon sok helyen dícsérnek de ez egy kicsit máás. Még nagyon sokan dicsérik a Fullmetal Alchemist-et (eltér a Mangától) és a Fullmetal Alchemist Brotherhood-ot (követi a mangát), De ez is véres stb.

Aztán ott a Skip Beat ami egy jó anime csak félbe hagyták. Ott a manga (képregény amit jobbról blara kell olvasni. aszöveget továbbra is balról jobbra.) ami még jobb is.

Meg ilyen a Nana (félbehagyták) de ez elég komoly.

2014. júl. 5. 12:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Elözö bocs a helyes írási hibákért.
2014. júl. 5. 12:53
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdés képpen, egy nagysikerű animét ajánlok, ami általában mindenkinek tetszett.

Ez a Sword art Online.

Hogy miért ajánlanám ezt?

Nagyon egyszerű! Könnyen érthető, szórakoztató, látványos, és természetesen jó történet.

Milyen oldalon lehet ilyet nézni?

Én általában indavideon szoktam nézni, ott szinte az összes fent van, és jó minőségű.

[link]

Ti milyen oldalakat ismertek?

Ajánlom neked ezt az oldalt:

[link]

Itt rendszerezik az animéket, könnyű keresgélni, és áttekinthető. Regisztrálsz, és már keresheted is a magadnak való animét.

A keresés hogy néz ki?

(ezt azért írom le, mert én nehezen jöttem rá erre, azaz 2 hónapja. Lehet hogy értelmetlen ezt leírnom mert magatól is egyszerre rájösz)

Ismertetők-->Ismertetők listálya-->Anime( vagy amit szeretnél) és ott oldalt már keresheted is a magadnak valót.

Melyeket nézzem meg elsősorban?

Én a sword art online-val kezdtem, ez miatt kezdtem el nézni animéket nézni.

Sword art Online

Angel Beat (dráma, humor, szerelem, halál utáni élet)

Log Horizon ( hasonló a Sword art Onlinéhoz)

Noragami (ezt szerintem tetszeni fog neked ;) )

Strike the Blood (vámpíros, de nem horror, ajánlom)

Én ezeket tudom ajánlani.

2014. júl. 5. 14:59
 9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok ötletet, és, hogy ilyen sokan segítségemre voltatok!:) Őszintén szólva NANÁT kezdtem nézni, és nagyon tetszik! Természetesen az összeset ami ajánlottatok meg fogom nézni, és még egyszer köszönöm a segítséget!:)
2014. júl. 5. 15:09
 10/13 Írisz Henderson ***** válasza:
100%

Indavideo-n sok-sok anime van. :) uraharashop.hu-n is érdemes keresgélni, elég jól fordítanak.

Ha szereted a szerelmes animéket, akkor a Nana-t, Méz és lóherét érdemes megnézned. A Nana amúgy a szerelmen kívül az élet nehézségeit is bemutatja, nem csak a habos-babos rózsaszín világot. Mindenképpen meg kell nézned. Aztán vannak olyan animék is, amik fantasztikus világban játszódnak, sok harc van benne, de a szerelem is jelen van. Pl. a Bleach, az egy híres és nagyon jó anime :D

Vagy pl. a híres kártyajátékon alapuló Yu-Gi-Oh! is elég jó, bár az inkább fiús (én mégis nagyon szeretem, főleg a GX-et ^^)

Minden esetre, szerintem a Nana kötelező! :)

Remélem tudtam segíteni :D

2014. júl. 5. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!