Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen animét nézzek?

Milyen animét nézzek?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. Rajongok Japánért, Kínát is szeretem, Koreát, de mégis Japán a kedvencem! Nagyon érdekel a kultúra, és most jutottam el az animékhez. Az a helyzet, hogy még nem néztem, és nem tudom, hogy kezdjem el... Nem ismerem őket, nem tudom, hogy melyikkel ajánlatos kezdeni... Én szeretem a komoly témákat, a szerelmeseket... És egyáltalán milyen oldalon lehet ilyet nézni? Az indavideon vannak fent? Ti milyen oldalakat ismertek? Valaki tudna nekem segíteni, hogy melyeket nézzem meg elsősorban, A válaszokat előre is köszönöm!:)
2014. júl. 4. 13:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon sokat segítettél!:)
2014. júl. 6. 09:09
 12/13 A kérdező kommentje:
NANA <3 : 3
2014. júl. 6. 19:54
 13/13 Mangadrawing válasza:
szerintem mivel lány vagy ezért inkább az ilyen szerelmes animéket ajánlom, mint pl: Lovely Complex, Nana, Kamisama Hajimemashita, meg még sorolhatnám, de én pl 13 éves vagyok és lány, és jobban szeretem a shounen-t (pl:Gintama) meg a Shounen fight-ot (pl:Naruto, Fairy Tail, One piece, bleach). De ha akarsz keresgélni akkor az animeaddicts - ot ajánlom.
2016. máj. 6. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!