Odaátot, szökést vagy lostot érdemes nézni? Melyiket miért?
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 20:10
11/14 anonim válasza:
SZÖKÉS! Szerintem a világ legjobb sorozata. Már sajnos vége, de én még mindig a legjobbnak tartom. Nagyon meg lehet szeretni a szereplőket, és nagyon izgalmas, fordulatokkal teli. Sztem mindenképp azt nézd meg először a 3 közül, mert 1. tényleg rohadt jó, és 2. 'csak' 4 évada van, szóval hamar túl lennék rajta (Főleg ha darálod) márpedig ha elkezded nézni, tuti darálni fogod mert baromi jó :D Na jó a lényeg, h SZÖKÉS SZÖKÉS SZÖKÉS (L)
12/14 anonim válasza:
Én a Szökésre szavazok. Nagyon jó sorozat, fordulatos, izgalmas, jó karakterek, egyszóval zseniális. Most az, hogy megszöktek már de még mindig szökés a címe az olyan mindegy. Szökés vagy menekülés ugyanaz.
Az Odaátból láttam egy-két részt nem rossz de annyira nem jött be, a Lost-t sokáig szerettem az első két évadot még végig is néztem de a 3.-hoz már nem volt kedvem...
Prison Break!
13/14 anonim válasza:
Egyértelmű Odaát ha nem hiszed nézd meg a linket!!!
www.jensen-ackles.mlap.hu ott a legjobb odaátos pasi képe!!!
14/14 A kérdező kommentje:
a dextert kezdtem el nézni meg a szökést,24,démonirtók,odaátot.Meg talán még a hősöket akarom.A lostot is el akarom kezdeni de az túl szövevényes tehát azta nyárra halasztom .Nyáron még akár kétszer is megtom nézni.Köszönöm a sok tippet.A szökést darálom most befele.
2010. máj. 23. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!