Odaátot, szökést vagy lostot érdemes nézni? Melyiket miért?
Odaát egyértelműen, azt is angolul. A magyar hang qrva idegesítő. Szökés... Ki szöktet a FENÉBE és még mindig szökés a sorozat címe...ehh. Lost: Feltesznek 200 kérdést, meg tele van misztériumos dolgokkal, és még mindig nem tudjuk egyikre se a választ.
Szóval jah, Supernatural ftw!
odaát az jó sori meg a szerplők is helyesek benne
a szökést nem nézem mert nem érdekel
a lostot régen néztem de utána már semmit nem értettem belőle annyira bonyolult lett :/ szal elég gáz sori az is
egyértelműen a lost a nyerő.
nincs annál jobb sorozat. (bár a szökésből is néztem egyszerre volt hogy 4-5 részt is).
de a lost jobb.
odaát, meg sablonos. van némi alaptörténet, de gyakorlatilaa ugyanarról szól minden rész. nemúgy, mint a lost-ban. Ottráról órára változik a stori iránya, meg a szereplők néző általi megítélése. A lost tele van meglepetéssel, nincs olyan, hogy te majd előre megsejted, hogy milyen irányt vesz a stori. A másik kettőnél meg simán lehet tudni, hogy mi következik.
tehát LOST LOST LOST
folyt.. LOST LOST és azt is angolul.
a magyar szinkron elég fos. (mint minden magyar szinkron a gyalog galoppot kivéve)
Ezek mind jó sorozatok
Én a Dr House-t meg a Született feleségeket szoktam nézni
Odaát, angolul. Jó a story, a szereplők is passzolnak, követhező sorozat.
Lostot néztem régen, de teljesen belekavarodtam, azt se tudtam hogy mi a történet.
Szökést meg sose néztem, csak néha egy két részt még annó a TV-ben, de egyáltalán nem fogott meg, de erről nem nagyon tudko nyilatkozni.
Supernatural!! Nagyon jó sorozat, de tényleg jobb angolul:)
A Lost úgyszintén:D A szökést meg nem nézem.
De van még 1 amit ajánlanék: Dexter
Na most én mind a hármat nézem angolul, magyar felirattal. Így a legjobb nézni, mert a szinkron szar.
Lost: Most tartanak az utolsó évadnál amiben elvileg minden szálat elvarnak. Én nagyon szeretem, bár talán az odaát és szökés jobb.
Szökés: Amerikában már vége van az egész sorozatnak. Nagyon jó volt, én szerettem. Mindenképpen ajánlom. Izgalmas, fordulatos.
Odaát: Az első 3 évad nagyon jó volt. Jó hangulatú, időnként humorral fűszerezve. Az utobbi két évad (4. 5.) nekem már nem tetszik. Mindenki tök depressziós, és lehangoló érzést kelt bennem. Már csak megszokásból nézem.
De az első három évada jó.
Szóval szerintem Stökés vagy Odaát. :)
Előző vagyok.
Dexter tényleg nagyon jóó :D
Még az előzőeket is veri :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!