Kinek szurkoltok? (X-faktor)
Figyelt kérdés
Ricsi, Barbi vagy Dmitrij?:)2016. dec. 17. 19:05
2/5 anonim válasza:
A ma esti kritikán aluli produkciók után szerintem mindenki átkapcsolt a Vajna 2-esre.. Vajon lesz-e elbeszélgetés a műsor után a mentorokkal, hogy az RTL főműsoridejébe ilyen ócska produkciót dugtak be? Felkészületlen, gagyi produkciók teli hamis hangokkal meg gagyi számválasztásokkal. Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy döntőt ennyire félvállról vesznek. És nincs senki aki szólna az RTL-től, hogy "gyerekek mi ez a fosch?" senki. Na ilyen őszintétlen az egész RTL-es stáb, egy se meri megkérdezni aki vezető pozícióban van, hogy kinek a felelőssége ez a hatalmas bukás.
3/5 anonim válasza:
Ricsinek. Dmitrij cuki, aranyos, de szörnyen egysíkúak és unalmasak a produkciói, egyedül a válogatón tetszett. Barbira kb ugyanez igaz azzal a különbséggel, hogy ezt a döntőt kegyetlenül elcseszte, szóval én őt ejtettem volna ki. Ricsi ellenben szerintem mindig fantasztikus volt és emberileg is szimpatikus, szerény, jó hangú. Meg is állt az eszem, mikor a Puskás azt a félkegyelmű kis nyikhajt vitte az élő showba helyette.
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó: azért Ricsi sem volt tökéletes a mai este.
2016. dec. 17. 21:55
5/5 anonim válasza:
Lehet, de szerintem messze jobb a másik kettőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!