Kinek szurkoltok az x faktorban? És kit utáltok?
Figyelt kérdés
Én a ByTheWaynek szurkolok, és danics dórát és krasznai h(ányadék) tündét utálom:D Ti hogy vagytok ezzel?:)2013. nov. 25. 17:47
1/6 anonim válasza:
Ákosnak szurkolok és szintén a Tündét utálom. :)
2/6 anonim válasza:
A kedvenceim mar kiestek, szoval nem szurkolok senkinek.
De Danics Dorat valami leirhatatlanul gyulolom.
3/6 zsuzsabazsa válasza:
Krasznai Tündének jó hangja van. A Danics Dóra is jó.
4/6 anonim válasza:
Ákos kedvenc,Danics nyávog,Krasznai bőg,BTW-ből csak a kövér gyerek tud énekelni,a többi csak alénekel,Ádika nagyon sz*r.MDC,Eckertet,Plilit,Ádikát,Fat Phoneixet utálom.Moncsicsiért kár,jó hangja volt.
5/6 anonim válasza:
Az összes versenyző evolúciós csőd, hangja még a kocsmában nótázó Pali bácsinak is jobb van. A zsűriben szereplő 4 "pasi"(??) közül, talán Gesztiben van egy kis férfiasság, a többi meleg. Maga a műsor még egy paródiának is rossz, először nem fogtam fel, hogy ezt KOMOLYAN gondolják!!! Lilun nem tudom hányan mentek végig, hogy műsorvezető lehetett. Röviden ennyi, kit szeretek és kit utálok.
6/6 anonim válasza:
KEDVENC:Danics Dóra,ByThaWay
Utálom.Krasznai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!