Mi értelme volt így átalakítani a Cartoon Networköt?
Dexter, Ed Edd és Edy, Bátor a gyáva kutya, Pindúr Pandúrok...
Millió jó mese, amiknèl az se zavart, ha 8x ismétlik.
Most meg csupa szutyok "mese"...
20éves vagyok, de néha jó lenne ezeket nézni..
Most meg ha ràkapcsolok akkor 2 másodpercet nem tudom nézni olyan rossz.
Az, hogy nem 20 éveseknek való egy mesecsatorna.
Lehet ideje lenne lassan kilépni a való világba.
Több éve van batátnőm
Nagyon jó állásom
Szép autóm (ne bmwre gondolj, egy sima opel g astra)
Sok sok barátom
Nem tudom miből gondolod hogy nincs valódi életem.:D
Anno még a Minimax is sokkal értelmesebb volt, de aztán elkezdték behozni ezeket az undorító, olcsó kivitelezésű 3D remake-eket a régi klasszikusokból... (Ez a CN klasszikusokra is igaz.) Manapság esélyesen sokkal kevesebb energiát ölnek a gyerekeknek készült rajzfilmekbe is.
Néha, mikor az unokahúgaim TV-znek, bele-belenézek, de manapság csak levizezett, lightos semmik mennek a gyerekcsatornákon. Erre van igény. Holott a Tom & Jerry idejében nem kellett 3 figyelmeztetést kitenni a rajzfilmre, hogy "ezt ne próbáld ki otthon", és mégsem vertünk szét baltával senkit, vagy robbantottuk fel a házat.
Huszonéves korosztályból valóként én is szívesebben nézem vissza nosztalgiaként olykor a régi rajzfilmeket, bár azért el kell ismerned, hogy felnőtt fejjel egyik sem ugyanolyan, mint volt. :) Többségük sokkal bugyutább, mint amilyenre emlékszünk, még ha az 1-2 felnőtteknek szánt vicces utalástól el is tekintünk. De a nosztalgia, az idő megszépíti őket. Persze, viccesek, de azért akadnak bőven köztük olyanok, amiknek a poénjaikhoz már nem vagyunk eléggé gyerekek. És ne is várd, hogy ugyanúgy fogunk tekinteni a mai gyerekrajzfilmekre, mint a mi gyerekkorunkban.
Maradnak a felnőttekenk szóló rajzfilmek. Már, amiket nem visznek túlzásba, és nem a 600. évadjuknál tartanak.
Koszonom a hosszu valaszt!😊
Hát égen, most szabadidőmbe a Dexterbe nézegettem bele, nem ugyan olyan, de mégis.. szèp emlekeket idéz:))
Azok a sorozatok befejeződtek (legalábbis a szerencsésebbek, mert a Pindúr pandúrokat nemrég újraindították egy dilettáns készítőbrigád irányításával), az alkotóik továbbléptek, nem lehet őket végtelen ideig gyártani és nem rakhatják tele a műsorsávot ismétlésekkel sem. A legtöbbjük fellelhető az interneten, ott újra lehet őket nézni.
Az pedig minden generációnál megvan, hogy az újabb rajzfilmeket nem bírja a gyomruk. Pl. sokan, akik a korábbi évtizedek rajzfilmjein nőttek fel, pont a klasszikus Cartoon Network sorozatokat tartja borzasztónak. De bőven vannak kedvelőik a mostaniaknak is (Kalandra fel! vagy Steven Universe, ezeknek elképesztően nagy rajongótáboruk van), szóval attól, hogy neked személyesen nem jönnek be, mások még nagyon is elégedettek velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!